Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő több pasival randizik egy időszakban?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 14:20
1/7 anonim válasza:
Én örülök, ha egy akad, de általában még annyi sem.
Egy nő
2/7 anonim válasza:
Dehogy... legalábbis ilyet még nem csináltam. Hogy velem csinálták-e? Na, arra már mehetne az "igen" válasz. De ettől még nem általánosítok.
3/7 anonim válasza:
Nyilván nem mind...
Én pl. eleve introvertált, visszahúzódó alkat voltam mindig is, egy fiúval is nehezen vettem rá magam a randizásra, nemhogy többel :D Illetve ha már egy valakivel elmentem randizni, és szimpatikus is volt, nyilván őt akarom aktuálisan megismerni, nem mellette még x másik embert. Sosem voltam annyira elkeseredett, hogy így kapálózzak partner után, nekem ez furcsa.
4/7 anonim válasza:
Én nem csináltam ilyet, de voltak barátnőim, akik többel is randiztak. Mikor megmondtam nekik erről a véleményemet, akkor megsértődtek, kiakadtak. Szerintük ez a természetes, mert még fiatalok, nem kell egy emberrel lekötni magukat, blablabla... idióták. Azóta 2 éve nem vagyunk jóban. :D 18/L
5/7 anonim válasza:
Nem, de ismerek olyan hímeket, akik rendszeresen csinálják és büszkék is erre.
6/7 anonim válasza:
Nem, én sem. Mert csak azzal randizgatok, akivel kapcsolatban beakad valami, és nagyon elkezd megtetszeni:) Ebből meg egy időszakban nincs több. 26L
7/7 anonim válasza:
Haha...eggyel se randizom, mert nincs kivel. De nem tartanék egyszerre több vasat a tűzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!