Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért csak a randizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csak a randizós időszakban udvaroltok?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttök a kiszemelt lánnyal, utána teljesen megváltoztok, nem udvaroltok tovább, nem vagytok cukik már, nem kedveskedtek már... Miért?? Lehet h még egy darabig igen, de pár hét után már természetesnek veszitek h veletek van a csaj és nem tesztek a kapcsolatért. Nem szeretnék általánosítani, vannak kivételek!! De az utóbbi időkben én ezt tapasztaltam, nem csak a saját bőrömön, barátnőim is így mesélik a dolgokat...

21/L

2014. okt. 5. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te mit teszel egyébként? Állandóan minden nap körbeugrálod a delikvenst? Minden nap kiteszel magadért? Ha igen, akkor szimplán nem érdemel meg az illető, ha pedig nem, akkor változtatni kéne.
2014. okt. 5. 22:28
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

1) Te mit teszel a fiúért?

2) Tanulunk,dolgozunk,edzünk,ügyintézünk,természetes ha nem tudunk egyfolytában a csajnak ugrálni.

2014. okt. 5. 22:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Amíg nem jöttök össze vele, addig tudtok ugrálni neki, de utána minden megváltozik?? Akkor legalább előtte se ugráljatok neki, h ne vezessétek félre, ne higgye h mellettetek kedveskedésben lesz része.
2014. okt. 5. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
A kérdésekre válaszolj először, nem csak a saját szemszögedből kell mindent nézni.
2014. okt. 5. 22:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Itt a kérdést én tettem fel, ide válaszokat várok.
2014. okt. 5. 22:34
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Szánalom vagy, ásd el magad.
2014. okt. 5. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem de mit képzelsz magadról,de nekem van egy saját életem amit ugyanúgy tovább kell vinnem ha van barátnőm. A randizáskor természetes hogy több energiát fektetünk a megszerzésbe,lenyűgözésésbe de utána kompromisszumokat kell kötni. Nincs időnk és energiának minden nap erre.

Valahogy ezt eddig minden normális nőmmel sikerült és megértettek a dolgot,nem pedig idejöttek elkényeztetett p**a módjára hisztizni.

Ja meg gondolom te némi odabújáson meg szexen kívül mit se nyújtasz. Miért vársz el olyat amit magad nem teljesítesz?

2014. okt. 5. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint én kivétel vagyok :D
2014. okt. 5. 22:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert az udvarlásra mindig nyávogás a válasz, meg hogy ne mondjak ilyeneket, meg hogy nem is igaz stb., és egy idő után az embernek tele lesz a hócipője, hogy semmi kedveset nem szabad mondani.
2014. okt. 5. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre pont ráillik a következő mondás a házasságról:

"A nők reménykednek benne, hogy sikerül a férfiakat megváltoztatniuk az esküvő után, a férfi viszont abban reménykednek, hogy a nők nem változnak az esküvő után. Mind a ketten tévednek."

2014. okt. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!