Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon megtetszett ez a lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett ez a lány, de nincs önbizalmam! Mit csináljak? (sok választ várok)

Figyelt kérdés

16F

Mindigis ilyen művészlélek voltam, szeretek rajzolni, sportolni, sokat mosolygok, humoros vagyok stb.

Általános iskolában elég sokat piszkáltak. Ez vehette el az önbizalmam?

De ez már a múltban volt, és máig próbálom túltenni magam azon a korszakon.

Nem vagyok ronda, ezért nem érti sok új haverom hogy miért nem merem leszólítani a kiszemelt lányt. (egyiküknek se beszéltem a múltamról)

De ez a lány nagyon megtetszett, és nem akarom csak úgy tétlenül hagyni az ügyet.

Még sosem szólítottam le egy lányt se, még nem volt barátnőm se

Hogy vigyem az önbizalmam pozitív irányba?

Ja és mégvalami: akkor se merem megszólítani a lányt ha a jelei teljesen biztosak a számomra

Pl. mikor a lány folyamatosan rámpillant, szemezünk egymással másodpercekig, haját babrálja, egyre közelebb próbál jönni mikor nem figyelek

Ilyenkor tudom mi a helyzet, de egyáltalán nem merek hozzá csak úgy odamenni!

2014. okt. 4. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélj vele. A leírásod alapján te is tetszel neki és hidd el, örülni fog neki, ha beszélsz vele. Tapasztalat.
2014. okt. 4. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz sosem érheted el amit akarsz! A leírtak alapján egy rendes ember lehetsz, szóval mindent bele! Egyébként az önbizalmat a sikerek növelik, de ehhez viszont hatalmas bátorságra van szükség, hogy le tudd győzni a félelmed. Ne félj attól, hogy esetleg kudarc ér! Biztos vagyok benne, hogy sikered lesz!

Még annyit az önbizalomról, hogy az önismeret sokat segíthet: tudatosítod magadban, hogy miben vagy jó vagy rossz! Én mindenképpen értékelném benned a jókedvet és a humort, a rajz meg a sport az csak ráadás! Ne törődj mások véleményével! Próbáld meg feldolgozni a kellemetlen emlékeidet, csak így lehet továbblépni és jövőt építeni! Tudj megbocsájtani!

2014. okt. 5. 10:22
 13/18 anonim válasza:
hova valósi vagy, vagy esetleg a keresztneved leírnád?:) nekem is egy ilyen fiú tetszik, és bár szerintem semmi esély nincs rá, hogy te lennél az, azért hátha:))
2014. okt. 10. 19:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Győr
2014. okt. 10. 22:35
 15/18 anonim válasza:
akkor sajnos nem te vagy az:(
2014. okt. 18. 00:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Már semmi, kiderült hogy van pasija és csak az egoját akarta növelni :'(
2014. okt. 21. 19:19
 17/18 anonim válasza:
:( "és csak az egóját akarta növelni :'(" Flegma dög..
2014. okt. 31. 02:08
 18/18 anonim válasza:
Akkor részvétem haver, pedig szerettem volna tanácsot adni, de akk mind1.
2015. máj. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!