Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fősulis csoporttársam, aki egyszer matekon mellém ült, és elkezdett nekem beszélni ... poénkodott a tanárral meg ienek... aztán utána többet nem besz, majd ráleltem myvipen, bejelöltem, visszaigazolt, azóta állandoan nééééz... tetszhetek neki? norm válaszokat kérek plz...

18/L

2010. jan. 21. 22:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajtad semmi, akkor ne csodálkozz hogy néz :D

Na, de viccet félretéve. Ez erősen paradoxon. Mármint az, hogy egy sok üres hellyel rendelkező terembe melléd ül, nyomja a dumát, majd azok után, hogy te be is jelölöd myvipen, rád se bagózik.

Ha nem vagy elég bátor, akkor próbáld meg a társaságán/társaságodon keresztül kideríteni, hogy mégis mi a stájsz... tudom ez kicsit gyerekesen hangzik, de egy fősulis "életben" ez nem akkora hülyeség szerintem.

2010. jan. 21. 23:08
 22/27 anonim ***** válasza:
"Szia! Ne haragudj, hogy csak így rádírok, de voltál már xyz-nél vizsgázni? Már mindenkit kérdeztem.:S Nagyon parázok!" esetleg... de naa legyél már egy kicsit kreatív!:)
2010. jan. 21. 23:09
 23/27 A kérdező kommentje:
mondjuk az h megjelöltem ... igazából fősuli, meg csoporttárs szval vehette annak h csak úgy megjelöltem, mást is jelölök, engem is jelölnek, nem csinálok belőle ügyet ... utána kezdett nagyn figyelni, és olyan erősen, nemtudom, lehet bután hangzik de furcsa érzésem van vele kapcs, ugyérzem "más mint a többi" meg megcsap néha olyan érzés h lehet ebből nagy szerelem lehetne :o tetszett/tetszik nekem sok fiu, de ez olyan máááás, olyan mesébe illő azis mikor összenézünk meg hmmm... nemtudom :S nenézzetek bolondnak:)
2010. jan. 21. 23:30
 24/27 anonim ***** válasza:
nemvagy bolond csak csapkod körülötted a szerelem és minnyar lecsap :D lehet h ő is azon gondolkodik hogy a jelölés könnyen lehet hogy csak azért mert csoporttárs... én se azér jelölöm az embereket mert tetszenek hanem mert ismerem őket... de ha nem ül megint melléd mint előszörre, akkor nemtudom elképzelni mit akar... vagy csak fogadtak a haverokkal hogy oda mer e ülni melléd, és megtetszettél neki és most már fél az ujabb lépéstől, elsőre a minden mindegy alapon könnyü volt, de amikor nem akarja elrontani már nagyon nehéz lépni
2010. jan. 22. 00:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha az alap férfiúi gondolkodást nézzük, akkor az oka a nézésnek eléggé egyszerű: tetszel neki. Azért néz, mert vizuális alkatok vagyunk, és az tény, hogy mire megszólítunk egy lányt ilyesféle indokkal, addigra már jónéhányszor láttuk az illető hölgyet meztelenül, különböző erotikus pózokban a lelki szemeink előtt. :) Ne félj, ez nem perverzió, egyszerűen csak ilyenek vagyunk.

Ha csak úgy általánosságban vesszük, akkor azért nézhet, mert valami felkeltette az érdeklődését: cipő, ruha, haj, smink, akármi. Lehet, hogy csak egyszerűen oda kellene menned és frontálisan rákérdezni.

Remélem használ majd valamit ez a kis betekintés

20/F

2010. jan. 22. 00:21
 26/27 A kérdező kommentje:

köszi nagyon a válaszokat kis éjjeli baglyok :)) :D

amúgy bizt nem fogadás volt az a mellémülés, olyan spontán jött az egész :) kb 10en voltunk akkor a 100 fős terembe :D:D:D:D:D:D nagyon meglepő volt akk h mellém ült, mert nemis ismert, meg friss fősulisok voltunk ... mostmeg sajna nemigen lesz lehetőség h mellém üljön, mert nekemis meglett a saját köröm és sztem neki is :( nagyon néz, csak zavarba vok, és elkapom a fejem, mert igazából köszönnünk kéne egymásnak, csak én nemmerek, nézni meg nemakarok rá olyan bután, mert akk lehet bunkónak fog tartani h nemköszönök v vmi... inkább elkapoma fejem :S:D

2010. jan. 22. 00:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Ááá sztem ne kapd el a fejed! :) sztem írj neki levelet myvipen és legyen benne valami frappáns (olyan bolondosság, mint amit ő csinált) és abból arra következtethet, h emlékszel rá, tehát valamit jelent neked. De a levél stílusa "hetyke" legyen- nehogy már rögtön komolyan vegyed ;) Vagy írj hozzá kommentet! Ha nem törli ki: nyerő vagy! De ne nagyon fényezd, mert akkor azért nem törli ki! :D

Rem nem butaságot írtam.

18/L

2010. jan. 27. 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!