Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fősulis csoporttársam, aki egyszer matekon mellém ült, és elkezdett nekem beszélni ... poénkodott a tanárral meg ienek... aztán utána többet nem besz, majd ráleltem myvipen, bejelöltem, visszaigazolt, azóta állandoan nééééz... tetszhetek neki? norm válaszokat kérek plz...

18/L

2010. jan. 21. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nyugi, én nem vagyok ijedős... ;-) Telefonszámod?
2010. jan. 21. 22:27
 12/27 A kérdező kommentje:
de am mivan akk hha csak ugy néééz??? én sosem értettem h a pasik miért nézik/szemeznek a lányokkal ... néha pl tök pozitivat gondol az ember azt kiderül h a pasi lese sz@rja az illetőt :D ezért para ez a nézéses dolog
2010. jan. 21. 22:29
 13/27 anonim ***** válasza:
csak úúgy nem néz sokszor:D meg hát leült melléd meg elvoltatok :D ne félj sztem :)
2010. jan. 21. 22:30
 14/27 anonim ***** válasza:
Ne azon a srácon sipákolj! Majd felvidítalak.Tel számod?
2010. jan. 21. 22:30
 15/27 A kérdező kommentje:
nem adok telszámot!!! :D am jah, ugyismertem meg, h televolt a telem üres székekkel, ő meg pont mellém vetődött le, pedig a haverjval együtt jöttek be órára :) és poénkodott meg minden, de utána nemis láttam:( ugy leltem meg vipen, és jelöltem azóta nagyon nééééz ... de nemköszön meg semmi, csak néz :S mondjuk elkapom ált gyorsan a fejem mer zavarba jövök :S:D
2010. jan. 21. 22:33
 16/27 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok am és köszi a válaszokat:)
2010. jan. 21. 22:33
 17/27 anonim ***** válasza:

akkor ne kapd el a fejed:D és köszönj rá te:D ne fééééélj:D én is így jöttem össze a barátommal:)

úgy viselkedsz mint egy tizenéves:D ne félj köszönj rá és nézz sokáig a szemébe:D és mosolyogj rá:D ha látja h tetszel odamegy:) vagy nem de, akkor meg menj te:D

2010. jan. 21. 22:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vagy nem mersz kapcsolatba lépni vele élőben, akkor írj rá valami hülyeséget myvipen! "Szia! Tök cuki vagy abban a sapiban a harmadik képen!;)" kb. Lépni fog ha bejössz neki!
2010. jan. 21. 22:37
 19/27 A kérdező kommentje:
de lehet h már megse ismer, azis benne a pakliba :D:D:D:D jajj nemtom... :S:S:S az a baj h ugye fősuli meg stb, szval elég ritkán látom, elvegyünk a több ezres hallgatói tömegbe:(:D mostanság csak vizsgán látom:S
2010. jan. 21. 22:37
 20/27 anonim ***** válasza:
nem hinném h nem ismer meg:) de akkor írj rá myvipen
2010. jan. 21. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!