Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarhat valamit vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok:)Abban szeretnék tanácsot kérni, h nagyon szeretnék összejönni 1 fiúval 2 hónapja:)Kölcsönösen tetszünk egymásnak.Adott is rá jeleket:)Ma taliztunk is reggel, de nem éreztem annyira azt h ő akarná vagy valami ezt az egészet:(Jó ott volt közös ismerősünk is. De ez részéről félelem lehetett vagy tényleg nem akar semmit?
2010. jan. 21. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem, mivel a sok ember nem tudja hogy a kérdésben a válasz is megvan, és felteszik a kérdést tudatlanul ide, ezért válaszolok. Ha adott rá jeleket miért ne szeretné? Lehet hogy közegben annyira nem szeret nyomulni. Ha lány vagy akkor vagy várd hogy kezdeményezzen, ha nem akkor meg mond meg neki hogy tetszik. Ennyi.
2010. jan. 21. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)majd ha lesz valami fejlemény akkor írok:)
2010. jan. 21. 17:57
 3/7 Amikaa ***** válasza:
Lehet, hogy épp rossz napja volt...
2010. jan. 23. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
....várjunk....miért nem minket, és nem őt kérdezed?Sztem ő jobban tudná a választ...nincs kockázat...vagy igen vagy nem!
2010. jan. 23. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben amikor kettesben vagytok.. vg akár msnen is.. olyan helyzetben amikor volt téma és beszélgetettek egy jót.. elmondanám neki h mit érzek iránta.. és h mit szeretnék tőle. és h úgy vettem ki h neki is tetszek..

És megkérdezném h mit érez irántam.. és ha azt mondja h

te is tetszel neki akkor rákérdeznék h miért viselkedett az nap úgy ahogy..

Most lehet h megijedsz vg hülyének nézel h ezt írtam..

De semmi ciki vagy kínos nincs abban h felvállalod az érzelmeidet..

Veszíteni valód nincsen.. kockázat nélkül nincsen nyereség vg h is kell ezt mondani:D

megvan az 50 % esély arra h összejöttök, de abból amit leírtál szerintem több is..

Sok fiú félénk.. és gátlásos.. fél a megalázástól..

Lehet h a jeleid felé nem voltak egyértelműek..

Egyszerűen mond el neki h mit érzel iránta..

H ha szeret akkor ezt értékelni fogja..

H ha nem.. akkor meg hagyd ott.. és keress vki mást:)

2010. jan. 24. 13:05
 6/7 anonim válasza:
NA van fejlemény? Amugy szerintem amikor találkoztok nézz mélyen a szemébe és ha ő is így tesz van valmi...
2010. febr. 13. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
pont ma találkoztunk:)és volt szájrapuszi:)szal most kicsit leszáll a rózsaszin köd:)köszönöm a válaszokat:)
2010. febr. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!