Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszer mindenki, máskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer mindenki, máskor senki? Miért?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy a nők hónapokig észre sem vesznek. Buszon, utcán, suliban levegőnek néznek, mintha nem is léteznék.

Ez tart pár hónapig. Utána meg kb. 1-2 hónapig az van, hogy a nők kb. háromnegyede folyton néz, keresi a kontaktust, odajön ismerkedni, stb..

És egyszerűen nem értem hogy miért van ez? Veletek nem volt még ilyen? Nem tudom felfogni, 1-2 hónapig látványosan kerülnek, utána meg 1-2 hónapig látványosan keresik a kapcsolatot.

Nem vagyok kis p*csös, értek a jelekből, ja és ami a legfontosabb: nem kapcsolatot keresek, és nem sajnáltatni meg vigasztalni akarom magamat. Jelenleg nem fér bele a dolgaimba egy barátnő, már 2 éve, ez van, de ezt csak azért mondtam hogy ne írjatok olyanokat hogy így csajozzak meg úgy csajozzak, mert nem akarok semmit, csak egyszerűen érdekel hogy ez a dolog miért van?

Hogy jó ideig mintha levegő lennék, utána meg a világ közepe? Miért? Bolygóállások, ciklusok vagy mi az istenért?

Vagy veletek is van ilyen?

2010. jan. 21. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked is vannak ciklusaid?:) Talán szebb a bőröd olyankor:D
2010. jan. 21. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerem a szitut, de szerintem leginkább a belső egyensúlyod miatt van. Vagyis épp depisebb vagy, kiül rád, elkerülned, jó kedvű vagy, rádnéznek és már érdeklődőbbek
2010. jan. 21. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, ez egy furcsa dolog, de én is igy vettem észre, hogy vannak időszakok, amikor szinte bárkire nézek, visszanéz, és lehet vele szemezni, ha akarok, van meg hogy fejem tetejére is állhatok észre se vesznek... fogalmam sincs mitől lehet... de nálam is ez van...

20/f

2010. jan. 21. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
amikor boldog időszakod van, akkor jobb lesz a kisugárzásod, akkor jobban tetszel a lányoknak, amikor szarabb időszakod van, az ugyan úgy kihat a kisugárzásra...
2010. jan. 21. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ebben a kisugárzás dologban lehet valami
2010. jan. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!