Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha nem tudunk csókolózni?
Ma találkoztunk egy fiúval és csókolóztunk...És hát azt eddig is gondoltam, hogy az első pár csók nem olyan jó...De még annál is sokkal, de sokkal szarabb volt, mint amilyennek elképzeltem :(
Ez nagyon nagy baj? :( Lehet, hogy nem illünk össze? Vagy ha sokat gyakorlunk, akkor ez még változhat?
majd belejöttök
csináljátok ahogy lehetőségetek van rá
ebből azért messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
hosszú ideje nekem most először van pasim, egészen friss a dolog (3 hét). az első csók nem volt olyan rossz, de nem is volt egetrengető, szóval elment. viszont az első lesz világmegváltó volt. a csókolózás azóta se megy neki a legjobban, pedig én imádok csókolózni, de valahogy az nem esik olyan jól (reménykedem, hogy idővel jobb lesz). viszont egyébiránt olyan hihetetlenül összeillünk, hogy olyan még nem volt a világegyetemben. :)))
szóval fel a fejjel.
haha.
"első lesz" = első szex.:))
Nem hinném, hogy ez technikai kérdés lenne. Mint ahogyan a szexualitás sem az. Férfi és nő közötti testi kapcsolatnak valójában nem valami élvezeti tevékenységet kellene jelentenie, hanem egy nagyon mély és magasrendű, bensőséges kapcsolatot, melynek végső célja a tökéletes egyesülés.
Ha két szerelmes ajka összeér, akkor megáll az idő. A pillanat örökkévalósága sejlik fel...
Ehhez képest ha "sokkal szarabb volt, mint amilyennek képzeltem" akkor bizony valami nagyon nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!