Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ciki ha egy pasi néha beül a szoba sarkába és sírdogál?
mellettem már sírt a barátom. vigasztaltam, nem cikiztem. az apukája halt meg.
ha azért sír, mert csak, akkor nem tartom cikinek, de férfiasnak sem. nyilván támogatom, satöbbi. ha egy barát barátról van szó. ha a szerelmem, partnerem az életben és mindenhogy máshogy, akkor ossza meg velem, mi a gondja, engedje ki az érzelmeit, de hacsak tényleg nem szükséges, ne sírjon. emberből van, nyilván, így a fent vázolt helyzetben nem fogok kevésbé vonzódni hozzá, viszont ha napi szinten teszi ezt, csak mert az élet olyan gonosz (amiért még én sem szoktam sírni, pedig elég gyakran megríkatok semmi kis dolgokat), akkor az már... az már válóok nálam. sajnálom. még szerencse, hogy ez csak az én véleményem, nem a nagyközönségé. :)
Igen, az.
Ha gondja van oldja már meg könyörgöm. Ha meg ezt teszi, akkor meg nem pasi, csak fiúcska, s ne is akarjon pasinak tűnni.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!