Nagyon ciki hogyha én hozom szóba először? Mennyit várjak még vele?
Ő lenne az első 18éves aki nem akarná:D
Szerintem csak fél, hogy csalódást okozna, mert tapasztalatlan. Vagy egyéb ok miatt.
Esetleg nem is kíván.
Egy barátnő után és 4 hónap után azért már kicsit több lenne várható.
Hozd szóba,ne félj.
Nem fogsz ezzel mindent elrontani, nyugi. :) Ne támadd le, csak úgy finoman utalgass rá, vagy hozd szóba, hogy ő mit gondol. Csak ne érezze azt, hogy csalódtál benne, vagy ilyesmi, és hogy neki most bizonyítania kell... De lehet, hogy csak szimplán ő annyira figyelmes, hogy azt gondolja, hogy te nem szeretnéd még, mert még csak 16 vagy...
Szerintem valahogy próbálj vele beszélgetni erről, de csak lazán, mert azt mondod nem nagyon lehet vele ilyenről.
De azt is lehet, hogy egy felfűtött pillanatban, amikor olyan az alkalom (egyedül vagytok, csókolóztok, esetleg egy ágyon vagytok...) elkezded levenni a pólóját, elkezded lejjebb csókolgatni, tehát félreérthetetlenül utalsz rá, é akkor majd kiderül, hogy ő szeretné-e vagy sem.
Figyelj ne félj fel hozni
vagy csak egyszerűen ha ott alszol nála vagy ott van nála s ágyban feküdtök egymás mellet óvatosan csúztasd a kezedet a gatyájába,s fogd meg farkát és verd ki neki,erre arra célzol szerintem,hogy te készen álsz már közösülésre.:D
Se ne agodj biztos akarja csak fél mert még szűz meg te is meg te még 16éves vagy s lehet hogy fél hogy csalodsz benne,hogy rosszul csinálja de sok sikert.:)
Aztán kotont ne feledjétek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!