Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek négy év nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek négy év nagy korkülönbségnek számít?

Figyelt kérdés

tegnap találkoztam egy sráccal, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beszélgetni kezdtem vele. mivel a hely zárt, kimentünk, és egy csomót sétltunk - bénáztunk a tömegközlekedéssel - és vagy fél órán át kísérgetett, ami nagyon rendes volt tőle, és ezközben nagyon jót beszélgettünk

megbeszéltünk egy találkozót, és őszintén szólva nem tudom, mi lesz ebből

és az érdekes rész az egészben az, hogy ő húsz, én meg tizenhat vagyok (és lány)

előre is köszi :)

2014. szept. 27. 16:54
 1/4 anonim válasza:
Látatlanba azt mondanám, hogy sok ilyen korban a 4 év különbség. De vannak csodák, kivételek stb... szóval szerintem próbáljátok meg
2014. szept. 27. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, ha jól érzitek magatokat együtt, akkor hajrá.
2014. szept. 27. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
pont jó
2014. szept. 27. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
ebben a korban szerintem még belefér :)
2014. szept. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!