Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam változó.
Pl: 19 évesen nem lennék képes egy 15 éves fiúval összejönni. Viszont egy 30 éves férfival összejönnék.
De a korkülönbség nem számít a szerelemben.
pl, ha egy csecsemőt meg akar dugni egy 98 éves tata... :-)
De nézz körül a "sztár"-világban, laza 40 éves korkülönbséggel dugnak mint kefekőtő (ha bírnak :-))... ...pl. Ernyei Bélának, tudjátok a nagy alfahímnek is van valami hasonló... :-)
jééé és nem hazudtam:
lefelé, ha még áltsulis, akkor kizárt
felfelé ha komolyról van szó, akkor néhány év... ha csak szexről, stb... akkor lehet több is.
21f
Mikor a férjemmel összejöttünk én 24 éves voltam, a férjem akkor töltötte a 21-et.
Lehetett volna fiatalabb is, pl 18 éves, ha agyilag olyan érett amilyen pasi nekem kellett...
Én 5-6 évet mondanék max. Bár én az idősebb pasikkal mindig befürödtem... vagy túl éretlenek voltak a korukhoz, és hozzám, vagy túl karótnyeltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!