Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számít ilyen esetben ez nagy korkülönbségnek? 20 F 27 L
Van egy gyakornok a cégünknél, 20 éves, nagyon tetszik. De csak fél évre jött a céghez, mert cserekapcsolattal van itt. Én 27 éves vagyok, szerintetek sok lenne köztünk ez a korkülönbség, ha nem feltétlenül komolyabb távra tervezek vele? (enyhén szólva)
Vagy inkább közeledjem ilyen szándékkal a velem egykorú kollégához? (27 éves)
Az a helyzet, hogy nem tudok dönteni, nem akarnék lemaradni egyikről sem. De megbántani sem szeretném őket azzal, hogy a másikat választom. (cégen belül kiderülne szerintem az is, ha nem lenne túl komoly a viszony)
27 L
Az elsőnek: felnőttek vagyunk, túl tudunk lendülni azon, ha valami történik:) nyugi. nem okoz sárdobálást, mint mondjuk egy szakítás.
A másodiknak: mindkettő igazán tetszik, külsőre, belsőre egy szinten vannak nálam, habitusra is stb
A harmadik: egy multi Pest megyei kiszervezett részlege:)
"Ha ez nem a 20 évessel képzelhető el (mindenesetre tudakold ki nála, mert nem lehet általánosítani), akkor válaszd azt, akivel nagyon is elképzelhető. Legalábbis én ezt tenném."
Én meg nem, mert nem szeretnék még párkapcsolatot.:) Egyikkel sem elképzelhető, mert nem lehetséges egyszerűen, több akadálya is van. És én sem akarnám őket.
"Én arra lennék kíváncsi, hogy mi "vonz" egy tőled 7 évvel fiatalabb hímben." Flörtölünk, jóképű, üde, nincs úgy megkeseredve, mint a korosztályom (én sem vagyok kivétel), okos, ambiciózus. Ugyanilyen egyébként a velem egykorú srác is, szóval ugyanaz vonz mindkettőben, nem számít a koruk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!