Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok ilyen helyes, széparcú pasi, akkor nekem sosem lesz csinos, szép barátnőm?
"Nézz körül, hogy milyen pasik milyen csajokkal járnak és rá fogsz jönni, hogy nem a szépség a pártalálás alfája és omegája."
Igen ez igaz.. Viszont általában az olyan pároknál is a férfi ha nem is jóképű, de legalább "férfias".
Én meg ilyen babaarcú (nem justin bieberesen, hanem pufók, idomtalan fejűen), férfiatlan kinézetű vagyok. Pedig igyekszem a lehető legelőnyösebben megválogatni a ruháimat, mindig olyan cuccokat veszek, amikben maszkulinabbnak tűnök, de ez sem ér sokat.
A legfájóbb az egészben, hogy egy olyan dolog öli meg az esélyeimet, amiről nem is én tehetek, és amit befolyásolni sem tudok. Hiába vagyok sportos, jól öltözött, ez lenulláz a lányok szemében. Aki meg helyes, annak lehet pocakja is, meg lehet girnyó is, akkor is bejön a csajoknak.
amúgymeg... örülj neki hogy megvan az összes kezed, lábad és tudsz járni. kb ezek a létfontosságú dolgok...
és valaki a fiat multipát is megveszi, szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!