Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ennyire esélytelennek magam?
Nem vagyok csúnya pasi, nincs velem igazából semmi baj, igényesen is öltözöm, sportolok is, van humorom is, és azt mondják, a kiállásom is határozott.
Mégsincs bátorságom odamenni egy lányhoz sem, aki tetszik. Valami tudat alatti szorongás miatt úgy érzem, hogy egy lány sem érezne méltónak magához, aki bejön nekem. Bármilyen forgalmasabb helyen állandóan azon gondolkodom, hogy vajon mit gondolnak rólam a csajok, hogy jó pasinak tartanak-e, és nem merek senkinél kezdeményezni, mert van bennem egy óriási gát, ami miatt el sem tudom képzelni, hogy érdekelném.
Lehet ez ellen valamit tenni? Hogy lehet ebből kitörni?
Hm... Ne másoknak próbálj megfelelni, hanem magadnak :DD
Legyen saját stílusod, próbálj nem azon rágódni, hogy ki milyennek lát, hanem hogy a körülötted lévők milyenek :DD
Miután végre magadat is megszereted egy picit is magad, akkor tegy egy kiserletet egy lánynál, ha totális leégés felé tartasz, akkor próbáld elviccelni a helyzetet, nevettesd meg :D kérdezz rá, hogy nem e osszefuthatnátok máskor is, hogy ne csak ez a balul sült találkozás maradjon meg benne :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!