Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg először a lányt?
Már szeretnénk mindketten, azt onnan tudom h őis mert mondta a barátnőjének ő meg nekem hogy már szeretne de kezdeményezni nemfog, énmeg magamról azért csak tudom, no :)
Mindkettőnknek ezlesz az első, hogyan kezdeményezzem az egészet? :)
Csak beszélgessetek és mikor úgy érzed, ha ráhangolódtál és esetleg megakad a téma, akkor hirtelen kapd le.
Örülni fog neki.
Engem a barátom csókolt meg először még az első nap, mikor ketten elmentünk valahova és igazából ott beszéltünk sokat, aztán egyszer csak megcsókolt és mondhatni attól a pillanattól fogva vagyunk együtt.
Nagyon szép volt, férfiasan viselkedett, engem pedig levett a lábamról.
Ne gondolkozz ezen, csak cselekedj.
Szerintem hívd el valahova, hogy kettesbe legyetek. Valami mozi, vagy esti séta és ott a hangulat is kellemes lesz egy csókhoz.
Nem egy suliudvarra gondoltam, mikor mindenki ott van.
Legyetek ketten, az idegen emberek nem számítanak, ha vannak körülöttetek.
Szerintem ne húzd a dolgot, mert a végén még nyámnyilának hisz, hogy csókolózni se akarsz.
Előző, ez qva jó.
Az első hármat rajtam is kipróbálhatnák.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!