Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit tegyek? 17 Éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? 17 Éves fiú vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok.

17éves fiú vagyok.

Elkezdet felém közeledni egy 17 éves lány én teljesen bele szeretem folyton együtt lógunk Viszont van pasija. Sokszor össze vesznek de azt mondta hogy még szereti de nem hiszi hogy hosszú lesz.

Kérdeztem már magamról de folyton tereli a szót ha én jövök fel. Nem mondta még sose hogy nem jövök be neki csak elterel. A barátnője azt mondta hogy aranyos vagyok meg szeret velem lenni. Vajon lenne esélyem, mivel ott a pasija igaz az már nem lesz hosszú kapcsolat.

Vagy csak barátként tekint rám? Nem tudom mit tegyek lehet csak szórakozik vagy bejövök neki?

Előre is köszönöm.

2010. jan. 20. 15:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A barátjától nem félek majd válasz út elé állítom.

2010. jan. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!