Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik itt sírnak, hogy hogyan dolgozzák fel, hogy sosem lesznek jók azoknak a fullos cicababáknak/gyúrósjózsiknak, akikre nyáladzanak?
Figyelt kérdés
Meg, hogy miért nem képesek őket a belső értékeikért szeretni, miközben ők is a jó külsőre vadásznak és akármelyik tahóval összejönnének, ha az úgy néz ki.2014. szept. 21. 15:10
2/8 anonim válasza:
primitívek, ennyi
belsőre nem is gondolnak
3/8 anonim válasza:
Igazából nem tudom megérteni őket. Talán azért, mert a nem túl sok nő által jónak tartott külsőm ellenére sem voltam sikertelen szerintem soha a csajoknál.
És az, hogy most egy jó ideje nincs senkim, az az én hibám. Ha akarnám, akkor biztos lenne...
De a lényeg, hogy mindig annak a hibája, akinek nincs. Mert olyan nincs, hogy valaki senkinek se kéne.
Persze ha valaki nem foglalkozik magával és beszélni sem mer a nőkkel, ne csodálkozzon, és ne hibáztassa őket.
5/8 anonim válasza:
Így jártak.
Van akinek bejőn az élet,van akinek nem.
Nekemse jöttbe,sz*rokrá magasról.
6/8 anonim válasza:
Van akin nem lehet segíteni, de olyanon nem is akarok aki magának szúrja el a dolgokat.
8/8 anonim válasza:
Mindenki olyan párt akar aki tetszik neki. Akik ilyen kérdést írnak ki, azok valójában valószínűleg simán összejönnének egy az átlagnál mondjuk kicsivel jobb külsejű csajjal/pasival, csak még olyan sem volt nekik. És amikor ezt kiírják, valójában abbéli félelmüknek adnak hangot, hogy sosem lesz olyan partnerük, akihez szexuálisan is vonzódnának, nem annak, hogy nem fognak topmodelleket dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!