Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért félek az intenetes társkereséstől normális vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval mostanában kezdtem el interneten társat keresni (a "való" életben nehezen tudok érvényesülni) és vannak kedves, szimpatikus arcok (fiúk) akiket megismertem és esetleg találkoznánk is. Az a gondom, hogy félek egy ilyen találkozástól, mert van egy kisebb szépséghibám, ami a képekből nem igazán jön le... és attól félek, hogy úgy érezné, "átvágtam" ha meglátna és a visszautasítástól is nagyon félek!
Vagy mondjam el előbb mindenkinek, hogy nekem ez és ez a szépséghibám van és ha így is akar velem találkozni, hát legyen?
2010. jan. 19. 12:11
11/11 anonim válasza:
Én is kancsal vagyok de mikor csajjal dumálok Pl: msn chat akkor nem érdekel de mikor egy csaj közelébe vagyok akkor nagyon szarul vok vmiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!