Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért félek az intenetes társkereséstől normális vagyok?
Szóval mostanában kezdtem el interneten társat keresni (a "való" életben nehezen tudok érvényesülni) és vannak kedves, szimpatikus arcok (fiúk) akiket megismertem és esetleg találkoznánk is. Az a gondom, hogy félek egy ilyen találkozástól, mert van egy kisebb szépséghibám, ami a képekből nem igazán jön le... és attól félek, hogy úgy érezné, "átvágtam" ha meglátna és a visszautasítástól is nagyon félek!
Vagy mondjam el előbb mindenkinek, hogy nekem ez és ez a szépséghibám van és ha így is akar velem találkozni, hát legyen?
Kicsikét kancsal vagyok és a két szemem nem ugyan akkora :(
Ezért szeretek jobban ismerkedni "élőben" mert úgy már rögtön látja, mivel van dolga :S
szerintem mond el neki...
és ha ezt nem fogadja el akkor nem a te eseted :S
Olyannal találkozz aki elfogadja
én csak a véleményemet írtam le :)
Ha a képekből nem jön le akkor talán nem is annyira feltűnő, bár nem tudom milyen képeket küldtél neki. Szerintem ha leírod neki az sokkal erősebbnek hat mintha egy szerinted "igazi" képet küldenél magadról, aztán vagy észre veszi vagy nem...
(egyik szemed kisebb mint a másik, ezt nem igazán tudom elképzelni:S)
esetleg egy képet felrakhatnál, bár ha nem szeretnéd megértem.
Én ezt még magam előtt is nagyon szégyellem ... azt hiszem én vagyok az egyetlen ilyen nyomorék földön :S
De tisztességesebb biztos előre elmondani... már előre tudodm a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!