Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy anya keres pasit a lányának?
Felenk regen, sok sok evekkel ezelott igy volt, hogy a szulo dontotte el, hogy ki lesz gyerekuk ferje, de manapsag nem divat... Es jobb is. Mert ezert volt egy csomo nem idealis kapcsolat...
En azt gondolom manapsag, csak azok az anyukak foglalkoznak ilyennel, akik azt akarjak, hogy lanyuknak minden tokeletes legyen...Altalaban az egy gyerekes anyuka ilyen.
Ismerek olyan anyukat, aki eldonti a lanya helyett, hogy mi jo neki, hogy pl ne azt a ruhat vegye fel, mert abban nem tetszik meg a fiuknak, vagy ne igy csinalja, hanem ugy stb. Talan ok szolnanak bele, hogy neked egy ilyen fiu sokkal jobb lenne, mint egy amolyan. Nem elitelem ezeket a noket, de azert volna mit valtoztassanak eletukben, mert igy nem mindent megadnak a gyereknek, hanem elveszik toluk az olyan dolgokat, mint pl dontes hozatal, maganelet, stb. De nem ismerek konkret szemelyt, aki a lanyanak keresne pasit. Felenk mara mar tuti nincs ilyen. >>mivel annak nagy hire lenne a faluba<< >:D<
[es bocsi, hogy nem egy anyuka vagyok, s megis kifejtettem velemenyem]
Az én feleségem a következőket gondolja:
Minden pasi pedofil! 2 kislányunk van és 1 fiúnk. Alig várja majd, hogy a gyerekek felnőjenek és kikezdjen velük, mivel nem az ő vére!
Külföldön dolgozom és ezért nem ismerkedik senkivel, pedig csak 3-szor vagyok otthon egy évben.
Ez az Ő véleménye. Nekem ez így hasznos, legalább nem csal meg. És persze így, én sem őt.
~45F
az anyás lányokkal mindig baj van
meg az ijeneknél van az utálatos anyós is vigyázzatok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!