Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mire gondoltok hírtelen, ha megláttok egy macsó pasit fekete terepjáróban BMV X5-ben?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 21:20
31/46 anonim válasza:
Hogy egy szánalmas bu.zi....... :D
32/46 anonim válasza:
legarrogánsabb vezetési stílussal vannak ezek a német autósok felszerelve opel bmw merci,durva de szerintem ez gáz nagyon.
33/46 anonim válasza:
Az a baj, hogy X5 a nagy vágyam, szóval az autó csodálása közben nem jutok el addig, hogy a benne ülőt is megstíröljem. :D Na jó néha, ha van idő akkor azt is megnézem és ha bejön a pasi, akkor természetesen az ugrik be, hogy milyen jó lenne mellette ülni. (de persze vezetni jobb) :D
20/L
34/46 anonim válasza:
Kis drogdíler kácség. Ilyen "fittnesszwellnesszépítésivállalkozófelfuvalkodottbunkó" pasi a hátam közepére se kellene.
35/46 anonim válasza:
Hát engem személy szerint taszítanak az ilyen pasik. Nem érdekel hogy BMW-je van, nekem egyből a nagyképűség árad az ilyen menő pasikról. Nekem nem kellenél. Már a kérdésedről lerí hogy hülye f.aszkalap egoista vagy.
36/46 A kérdező kommentje:
Ha egy nő kirakja magát minibe , elvégre nem azért veszi fel , hogy melege van, azért hogy felfigyeljenek rá, mem? Mert nem tud mással kitűnni, hát felveszi a miniszoknyáját és kirakja a begyét! Tehát akkor ez is egoista. A lényeg ugyanaz, mint a bmw ügy .
2010. jan. 19. 10:10
37/46 anonim válasza:
A nők is dettó ugyanezt csinálják..Itt tagadják mind,de valójában tudat alatt mindenki ilyenre vágyik.
38/46 anonim válasza:
"Evolúciós mechanizmus, hogy a nőnek olyan férfi kell, akinek magas a státusza, mert egy ilyen férfi tudja biztosítani az utódok biztonságát. A státusz külső jegyei a vagyon és a hatalom jelei, pl. a jó autó, nagy ház/lakás, illetve a vezető beosztás, a presztízs. Mindig az utódok biztonsága van a tudat alatt "
39/46 anonim válasza:
nem azért kaptam x5-t hogy legyen mivel felvágni, hanem mert imádom a BMW-t és apa elsőnek bentley-t szeretett volna venni mert tudja hogy azok is tetszenek nekem, de arra várni kellett volna sokat és mondtam hogy is neki hogy inkább X5 mert a bentley az túl felvágós!
40/46 anonim válasza:
17:11-es vok! És annyit hozzátennék hogy több évnyi kemény tanulás után kaptam meg születésnapomra a kocsit és nem vagyok izom beképzelt egoista bunkó , hanem ellenben pont az hogy kövér vagyok és ezért is szeretem a nagy kocsit amibe beleférek, szerény, viszonylag csendes vagyok! már több éve szoktunk adakozni egy alapítványnak és én is szoktam vinni a környező kis falukba a szegény embereknek élelmiszert meg ruhákat, mert vannak akiknek nem telik rá és azoknak próbálok segíteni és ezeket a cuccokat is az x5-el viszem szóval nem csak azért van hogy rajoljak vele!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!