Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mire gondoltok hírtelen, ha megláttok egy macsó pasit fekete terepjáróban BMV X5-ben?
Mire gondolnék hirtelen?
Egy röpke pillantásnál nem méltatom többre,nem az én súlycsoportom az oltári macsó vagyok de imádom magam pasik.
El tudom magam helyezni a világban,nem nekem egyszerű proli lánynak vannak ezek kitalálva.
23/l
2 dolog fut át rajtam:
1. ha kihalt helyen látom akk megijedek tőle h most mit fog csinálni :D
2. odapillantok elkönyvelem h jó kocsi "jó" pasi és megyek is tovább:D
szeretek egy jo, megbizhato autot. de egy terepjaro a varos kozepen uzemanyag es parkolohely fecserles, terepen meg a SUV es tarsai nem sokat ernek. szerintem csak imidzs es status kerdese az ilyen auto. epp ezert, nincs nagy velemenyem az emberrol az autoja alapjan, reszben mert felvagos, ontelt, fitogtatos, reszben meg mert vagy elkenyeztetett gazdag ficsur aki a szuleitol kapta a kocsit minden erdem nelkul, vagy megdolgoztt erte (tobbe vagy kevesbe) de akkor meg miert nem a jellemevel, intelligenciajaval akar imponalni?
ha elobb ismerem meg a fiut, es jo velemenyem van rola, akkor viszont nem szamit hogy egy 20 eves fordja vagy bmw-je van.
Wow, télleg az építési vállalkozók olyan tisztességesek...
én faterom is az, hadd' ne meséljek már, h mi folyik ott jóóó??
20évesen te is k*rvasokat láttad már, h faterod micsinál, ugye?
GRAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!