Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mire gondoltok hírtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mire gondoltok hírtelen, ha megláttok egy macsó pasit fekete terepjáróban BMV X5-ben?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 21:20
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Hali, nekem feleljetek babyk, ne az ovisnak !
2010. jan. 18. 21:36
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

ugyanaz vonatkozik rád is, mint az ovisra. az emberek 99%-ának előítéletei vannak az x5ös bmw-s nagyarc vagyok csávókkal szemben, és nem ok nélkül. tapasztalat.

úgyhogy ezért felesleges volt x5öt venni. egy narancssárgára égett, hosszú szőke hajú, szilikon mellű csajt még megkaphatsz, úgyhogy aggódnod nemkell, mert valszeg úgyis az ilyenekre pályázol. ez viszont mennifog, úgyhogy aggodalomra semmi ok.

2010. jan. 18. 21:40
 13/46 anonim ***** válasza:
61%
Ha meglátom akkor 2 lehetőség van kihozom fatergarázsából a V10es Touareget vagy az SL 65 AMG jét vagy csak szimplán az 525ös bömbijét :D 18F
2010. jan. 18. 21:41
 14/46 anonim ***** válasza:
77%
amugy meg BMW te gyíkarc :D
2010. jan. 18. 21:42
 15/46 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek nagy egója van!

hogy úr isten ki ez a laza,apuci elkényeztetett pici fia egy "BMW X5"-ben kidurranó egóval az autójában... Én az ilyenekre rá se hederítek, csak egy nagy autóval tudnak az ilyen lükegyerekek megjelenni és menőzni... kisebbel már nem megy... :D

Öregem hová süllyedünk :?

2010. jan. 18. 21:42
 16/46 anonim ***** válasza:
engem aztán nem érdekelne hogy apucitól van e vagy hogy honnan, van és kész ;) és ez jóóó :)
2010. jan. 18. 21:47
 17/46 A kérdező kommentje:
Tik csajok meg kirakjátok magatokat műcicikkel meg mindennféle plasztikával és, csak azért , hogy felfigyeljenek rátok a pasik , ugyanezt csinálják a pasik is a kocsijukkal ! Lényegében ugyanaz a művelet .
2010. jan. 18. 21:48
 18/46 anonim ***** válasza:
X5öse van de azt h BMW nem tudja leírni normálisan... amúgy meg akinek nagy kocsija van annak kicsi a farka... ellensúlyozni kell a méreteket... úgyh én akit meglátok egy X5ben az az első gondolatom róla h tuti nincs neki 12 centis se :)
2010. jan. 18. 21:54
 19/46 A kérdező kommentje:
Akkor csináld kettővel , baby !
2010. jan. 18. 21:56
 20/46 anonim ***** válasza:

igen, kérdező, jól megfogalmaztad. tök jól látod, nemgondoltam volna rólad, de télleg nem :D

igazat írsz nagyonis, h ugyanaz amikor a csajok teleplasztikázzák magukat, és úgy villognak. télleg tökugyanaz.

de. nem minden nő ilyen, mint ahogy nem minden pasi ilyen. te ilyen vagy, úgyhogy megfogosd találni a párodat, a mű, kiszilikonozott, kipakolt nődet.

2010. jan. 18. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!