Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mire gondoltok hírtelen, ha megláttok egy macsó pasit fekete terepjáróban BMV X5-ben?
ugyanaz vonatkozik rád is, mint az ovisra. az emberek 99%-ának előítéletei vannak az x5ös bmw-s nagyarc vagyok csávókkal szemben, és nem ok nélkül. tapasztalat.
úgyhogy ezért felesleges volt x5öt venni. egy narancssárgára égett, hosszú szőke hajú, szilikon mellű csajt még megkaphatsz, úgyhogy aggódnod nemkell, mert valszeg úgyis az ilyenekre pályázol. ez viszont mennifog, úgyhogy aggodalomra semmi ok.
A kérdezőnek nagy egója van!
hogy úr isten ki ez a laza,apuci elkényeztetett pici fia egy "BMW X5"-ben kidurranó egóval az autójában... Én az ilyenekre rá se hederítek, csak egy nagy autóval tudnak az ilyen lükegyerekek megjelenni és menőzni... kisebbel már nem megy... :D
Öregem hová süllyedünk :?
igen, kérdező, jól megfogalmaztad. tök jól látod, nemgondoltam volna rólad, de télleg nem :D
igazat írsz nagyonis, h ugyanaz amikor a csajok teleplasztikázzák magukat, és úgy villognak. télleg tökugyanaz.
de. nem minden nő ilyen, mint ahogy nem minden pasi ilyen. te ilyen vagy, úgyhogy megfogosd találni a párodat, a mű, kiszilikonozott, kipakolt nődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!