Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetek ennyire hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni.

Van egy pasi, már régóta ismerem, pár éve írogattunk egymással, csak más városban éltünk, de miatta hazajöttem. Pár napig nagyon jól elvoltunk, aztán egyszer csak elkezdett nem keresni, max. hetente, 2 hetente találkoztunk, mert hogy ő elfoglalt. Nem nagyon értettem, hogy előtte oda volt értem, utána meg leszart, szó szerint!

Mindegy, utána összejöttem valakivel, de 2 év után szakítottunk, és megkerestem megint ezt a srácot, beszélgettünk, azt mondta, neki akkor nagyon rosszul esett, hogy mást választottam...Mondom mi van? Én nem mást választottam, hisz téged nem érdekeltelek, én nagyon is komolyan gondoltam volna veled. Erre mondta, hogy akkor miért nem mondtam neki...

A lényeg, hogy megint tepert, találkozgattunk, én megint komolyan gondoltam, erre most újra kezdi ezt a nem érek rá dumát, ugyanaz a folyamat játszódik le, mint anno.

A kérdés, hogy minek szórakozik velem, és főleg, hogy én miért vagyok olyan bolond, hogy ismét elhittem, hogy akarhat tőlem valamit?

2014. szept. 7. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezt tőle kéne megkérdezni, hogy ezzel mi a célja...?
2014. szept. 7. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem mondd, csak annyit, hogy nincs ideje kapcsolatra...csak pár héttel ezelőtt még mást mondott.
2014. szept. 7. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezúttal mondtad neki, h te komolyat szeretnél?
2014. szept. 7. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam, és úgy tűnt, ő is. Eddig.
2014. szept. 7. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok: hát ha azt mondja hogy nincs ideje kapcsolatra akkor én kikukáznám... kb ezzel azt akarta mondani hogy nem akar komoly kapcsoaltot, csak laza kettyintgetést max.
2014. szept. 7. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem, de minek mondta akkor, hogy komolyat akar? Akkor ne mondja ezt, mert már másodszor esek ugyanabba a csapdába, hogy beetet, aztán kocc. Ha megmondja az elején, hogy csak szex, akkor nem képzelek mögé semmit.
2014. szept. 7. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!