Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetek ennyire hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire hülye? Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Lassan másfél hónapja külön vagyunk az exemmel. Nem valami szépen váltunk el, elkerül stb. Ő szakított velem. A lényeg, hogy utálnom kellene, gyűlölni szeretném de nem megy!!!! Éjszaka vele álmodom! Nem akarom ezt! Nem akarok rá gondolni, már más srácokkal beszélgetek és a többi, de mégis ő jár a fejemben! Valami ötlet? Miért van ez? Nem voltunk együtt, évekig hónapokig csak viszonylag rövid ideig... mindenki azt mondja nem létezik, hogy ennyi idő ekkora nyomot hagyjon bennem. Mit csináljak már, hogy ne vele foglalkozzak? :(
2013. febr. 7. 17:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Járj el szórakozóhelyekre :)
2013. febr. 7. 17:40
 2/25 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki otthonról! Menj síelni vagy ha nem tudsz akkor szánkózni.
2013. febr. 7. 17:41
 3/25 A kérdező kommentje:
Járok... és elkezdtem sportolni...olvasok.. nem itthon ülök, lehangoltan, nem hallgatok romantikus zenét, nem nézek olyan filmet, nem sajnáltatom magam. Élem az életemet. Csak ez az egy gond van amit írtam...
2013. febr. 7. 17:42
 4/25 anonim ***** válasza:
nekem 4 hónapig tartott úgy, hogy össze se jöttünk de neki volt barátja nem tudott választani veszekedtünk meg ilyenek és 4 hónapba telt mire túl tettem magam rajta úgy hogy találtam valaki mást, idővel elmúlik és te is találsz mást:)
2013. febr. 7. 17:43
 5/25 anonim ***** válasza:

Az tök jó.

Akkor ügyes vagy és értelmes ezek szerint.

Akkor már csak találnod kell majd valakit aki helyet cserél vele a fejedben.

És akkor róla fogsz elmélkedni nem pedig az exeden.

Szóval legyél nyitott egy új kapcsolatra.

ÉS ha neattán neked kell odamenned a sráchoz megtenni az első lépést h szia, akkor ne hátrálj meg és tedd meg, és nem kell azt hinni h na akkor könnyűvérűnek néz.

A nők többsége mind ez mögé bújik, hogy azért nem mert akkor könnyűvérűnek néz.

2013. febr. 7. 17:45
 6/25 A kérdező kommentje:

17:43as és szerelmes voltál???

17:45 :) Nyitott vagyok és szeretnék is végre valakit, aki végre engem akar, és tudja mi az a kapcsolat.. Remélem minél előbb jön is valaki. :) És kezdeményeztem már pasinál /és valóban nem vagyok könnyűvérű/ de azzal meg az a rossz élményem van , hogy szakításkor meg is kaptam, hogy neki mindegy hogy együtt maradunk e mert én választottam őt... :/

2013. febr. 7. 17:51
 7/25 anonim ***** válasza:
szerintem adj egy kis időt magadnak amíg feldolgozod a dolgokat, igazából biztos az is baj, hogy csúnyán váltatok el, és ő "dobott" téged. Ha téged ejtenek ki azt nehezebb megemészteni, mintha te szakítasz olyannal akivel lelkiekben már lezártad a dolgokat. Egyébként meg hagyhatott benned mély nyomot, ha nagyon megfogott, és tökmindegy, h mennyit voltatok együtt..
2013. febr. 7. 17:51
 8/25 anonim ***** válasza:

"zakításkor meg is kaptam, hogy neki mindegy hogy együtt maradunk e mert én választottam őt... :"

Na ez egy sikeres melléfogás volt.

Az ember holtáig tanul.

És ha szerencséje van és oda tud figyelni akkor az elején bizalmatlanabb és jobban odafigyel a másikra.

2013. febr. 7. 17:55
 9/25 anonim ***** válasza:
van egy rossz hirem addig nem fogod tudni elfelejteni amig nem talalsz egy olyan sracot aki jobban erdekelne nala
2013. febr. 7. 17:56
 10/25 A kérdező kommentje:
17:51... igen sajnos én is így érzem.. hogy megfogott.. és nem csak külsőleg.. de lehet nem is olyan amilyennek mutatta magát.. ezek után nem tudom.. de egyik napról a másikra lett vége, egyáltalán nem számítottam rá..igen lehet ez a baj.. 25 éves vagyok...de talán furán fog hangzani.. talán lehetétséges, hogy bele szerettem??!! uh... valójában még nem voltam szerelmes... :/ kapcsolatom volt már, de hamar kiábrándultam miután megismertem őket igazán.. nála viszont részemről minden rendben volt vele..ahogy minél többet voltunk együtt, annál inkább tetszett benne minden.. na ez jó.. első alkalom mikor iagzán megfog a másikban valami, és még csak el sem mondhatom hogy szeretem... jól kezdődik.. :)
2013. febr. 7. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!