Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire hülye? Miért nem tudom elfelejteni?
Vagy amig nem tesz olyat amitol teljes mertekben kiabrandulsz belole
utolso voltam
Én már vagy hat hónapja vagyok így vele.
Igaz én másfél évig jártam vele.
Ráadásul most újra jelentkezett, de én akkor sem kezdem újra a kapcsit, még ha bele gebedek, akkor sem!.
Saját magadnak kell elfogadnod azt a helyzetet, hogy ő már nincs neked és nem is lesz és nem kellettél neki.
Félreismerted eléggé.
De itt már semmi sincs csak hiú ábrándok. Ami felőröl szép lassan.
Sosem lehet tudni!
Van akiknek 1 hónapig boldog a kapcsolatuk van akiknek 50 évig. Van akit 1 nap után hagynak el van akit 1 év után.
Szerintem fordíts több időt arra, hogy megismered az illetőt. Szépen lassan.
De sokáig azért ne szívasd azzal h nincs szex, azért 1 hónap az a max legyen a ti korotokban hacsak nem egy 15 éves fiúval akarsz kezdeni :)
Szóval tényleg nem lehet tudni, most összejössz valakivel Eéső nap lefekszel vele , az lehet h utána ott is hagy de lehet h veled marad évekig, és az is lehet h akivel 1 vagy 2 hónap után fekszel le az is elhagyhat de az is veled maradhat.
Ha irányítani lehetne, akkor azt mondanám, hogy ne szeress bele azonnal, de ezt nem igazán lehet irányítani :)
Close Your Eyes Annyira jó dolgokat írsz. Köszi! :)
Nem szoktam azonnal lefeküdni senkivel 3-4 hetet szoktam várni. Többet persze nem, hiszen nem tizenéves vagyok már :D
Igen a szerelmet nem lehet befolyásolni... vagy jön vagy nem.. bár én általában próbálok nem az lenni :)
Hát én azt mondom ne add fel, aztán sok sikert.
Nem tudok több tanácsot adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!