Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetek ennyire hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire hülye? Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Lassan másfél hónapja külön vagyunk az exemmel. Nem valami szépen váltunk el, elkerül stb. Ő szakított velem. A lényeg, hogy utálnom kellene, gyűlölni szeretném de nem megy!!!! Éjszaka vele álmodom! Nem akarom ezt! Nem akarok rá gondolni, már más srácokkal beszélgetek és a többi, de mégis ő jár a fejemben! Valami ötlet? Miért van ez? Nem voltunk együtt, évekig hónapokig csak viszonylag rövid ideig... mindenki azt mondja nem létezik, hogy ennyi idő ekkora nyomot hagyjon bennem. Mit csináljak már, hogy ne vele foglalkozzak? :(
2013. febr. 7. 17:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Vagy amig nem tesz olyat amitol teljes mertekben kiabrandulsz belole

utolso voltam

2013. febr. 7. 17:58
 12/25 anonim ***** válasza:
17:43 as vagyok hát eléggé, kb 2 hétbe telt mire beleszerettem és elakartam mondani akkor lett egy pasija ( egyébként sose szerették azt a lányt) én voltam az elöző aki igazán szerette aztán nem mondtam el vártam hogy úgy is szakitanak de aztán 2 hét után már nem birtam ki és elmondtam csókolóztunk, sirt és másnap hagyot egy üzit facen hogy nem én kellek neki ( rá egy hétre dobta a pasija) aztán kibékültünk de azt mondta nem akar semmit azóta nem beszéltem vele kb ennyi a sztori
2013. febr. 7. 17:59
 13/25 anonim ***** válasza:
szóval mégse békültünk ki xd
2013. febr. 7. 18:00
 14/25 A kérdező kommentje:
Close Your Eyes.. igen igazad van az ember holtáig tanul...bizalmatlanabb, jobban odafigyel egy idő után... nem tudom az a baj.. nem tudom hogyan szűrjem ki, hogy ki az aki igazán akar tőlem valamit és ki az aki nem...
2013. febr. 7. 18:00
 15/25 anonim ***** válasza:

Én már vagy hat hónapja vagyok így vele.

Igaz én másfél évig jártam vele.

Ráadásul most újra jelentkezett, de én akkor sem kezdem újra a kapcsit, még ha bele gebedek, akkor sem!.

2013. febr. 7. 18:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadnak kell elfogadnod azt a helyzetet, hogy ő már nincs neked és nem is lesz és nem kellettél neki.

Félreismerted eléggé.

De itt már semmi sincs csak hiú ábrándok. Ami felőröl szép lassan.

2013. febr. 7. 18:01
 17/25 A kérdező kommentje:
Tett olyat amitől ki kellene ábrándulnom és szeretnék is! Folyton mondogatom magamnak, hogy egy bunkó gyökér, azt sem érdemli meg, hogy eszembe jusson! Ha most vissza akarna jönni, nem érdekelne... ennek ellenére sem akarnék megint vele lenni. már nem tudok neki hinni és nem vagyok hülye! Csak mindenről eszembe jut.. persze ő nem keres engem szerintem soha nem is fog.. és fáj, hogy hazudott, mégis gondolok rá...sajnos.. :/
2013. febr. 7. 18:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Sosem lehet tudni!

Van akiknek 1 hónapig boldog a kapcsolatuk van akiknek 50 évig. Van akit 1 nap után hagynak el van akit 1 év után.

Szerintem fordíts több időt arra, hogy megismered az illetőt. Szépen lassan.

De sokáig azért ne szívasd azzal h nincs szex, azért 1 hónap az a max legyen a ti korotokban hacsak nem egy 15 éves fiúval akarsz kezdeni :)

Szóval tényleg nem lehet tudni, most összejössz valakivel Eéső nap lefekszel vele , az lehet h utána ott is hagy de lehet h veled marad évekig, és az is lehet h akivel 1 vagy 2 hónap után fekszel le az is elhagyhat de az is veled maradhat.

Ha irányítani lehetne, akkor azt mondanám, hogy ne szeress bele azonnal, de ezt nem igazán lehet irányítani :)

2013. febr. 7. 18:05
 19/25 A kérdező kommentje:

Close Your Eyes Annyira jó dolgokat írsz. Köszi! :)

Nem szoktam azonnal lefeküdni senkivel 3-4 hetet szoktam várni. Többet persze nem, hiszen nem tizenéves vagyok már :D

Igen a szerelmet nem lehet befolyásolni... vagy jön vagy nem.. bár én általában próbálok nem az lenni :)

2013. febr. 7. 18:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát én azt mondom ne add fel, aztán sok sikert.

Nem tudok több tanácsot adni :)

2013. febr. 7. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!