Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki segítsen, honnan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen, honnan lehet tudni hogy melyik kávézóban hol kell rendelni?

Figyelt kérdés

Találkozom egy fiúval egy kávézóban és én fogok előbb odaérni, de nem tudom hogy ez olyan hely-e, ahol kihozza a pincér a megrendelést vagy a pultnál kell rendelni, mint pl. a Costában. Szóval nem akarok beégni. Itt találkozunk: [link]

Légyszí ne nézzetek hülyének és segítsen valaki..

14/L

2014. szept. 3. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb, ha ezt megkérdezed a pultnál, nyugi nem fognak sem hülyének nézni és beégni sem fogsz. :)
2014. szept. 3. 09:32
 2/3 Költőnő? ***** válasza:
Én is azt javaslom, h kérdezd meg nyugodtan, kedvesen, mosolyogva. Nincs abban semmi. Általában kedvesen is reagálnak rá.
2014. szept. 3. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én bemennék, leülnék, várnék pár percet, és ha nem jön oda senki akkor mennék a pulthoz. Ebben a pár percben úgy is látni fogod hogy a többiek odamennek, vagy csak várnak. Nem kell ennyire parázni ilyen dolgoktól.
2014. szept. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!