Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsak neki?
Van egy lány akivel már évek óta nagyon jóban vagyunk, én mióta ismerem szerelmes vagyok belé. Eleinte azt mondta hogy ő barátságon kívül mást nem érez, aztán egy pár hónapja azt mondta hogy mióta sűrűbben találkozunk (és nem csak viberen meg telefonon beszélünk) azóta ő is kezd többet érezni barátságnál DE még várni szeretne hogy a "gyerekes hülyeségeket" kinőjjük, nehogy rámennyen a kapcsolatunk.
Hogyan bizonyíthatnék neki, hogy nincs olyan dolog ami el tudna választani tőle, hogy a mi kapcsolatunk ezeket a "gyerekes hülyeségeket" túl kell hogy élje, mert ismerjük egymás minden apró porcikáját (képletesen értve)
18/F
17/L
Ezt mutatom már neki 3 éve, hogy úgy szeretem ahogy van, hogy elfogadom olyannak amilyen, mert ő így jó ahogy van. Így "tökéletes" amennyire egy ember "tökéletes" lehet.
Mégis mindig azt mondja hogy még várni szeretne egy ideig... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!