Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsak ha nem hagyja?
5 év után a menyasszonyom szakított mert az utóbbi pár hónapban nem fordítottam rá elegendő figyelmet. Nemzetközi sofőr vagyok,és olyan cégnél voltam ahol hajtani kellett megállás nélkül, amikor hazaértem hétvégére, egész nap az ágyat nyomtam,és a nem létező szabadidőmben mással is kellett foglalkoznom, nem csak vele.Sikerült céget váltanom, itt normális körülmények között dolgozok, és péntek dél körül hazaérek minden héten, de már későn tudtam váltani ugyanis, az előző cégtől ő besokallt, és közölte hogy nem tudja mit akar, 2 hét után kijelentette hogy vége, nem tudja elhinni hogy más lesz a helyzet. Esetleg vlkinek bármi ötlete, mit tudnék a helyzettel kezdeni? Gondoltam elviszem egy hétvégére a Bánki tó partjára Welness szállodába kikapcsolódni, de nem vevő a dologra. Már nem tudok mit kitalálni. A segítségeteket előre is köszönöm.
23/F
Apám is ebben a szakmában dolgozik, tudom mennyire ki van szerencsétlen, de ezt hosszú távon nem lehet egy olyan kapcsolattal csinálni, amiben a nő ilyen... Ha nem érti meg, hogy heti 5x9 óra vezetés (12-13óra meló) + rakodások meg minden szarság után teljesen ki vagy, amit ráadásul érte csinálsz, akkor sajnos rosszul választottál.
Ehhez nagyon erős nőre van szükség, hogy tudd folyamatosan csinálni, nem olyanra aki ilyen hülyeség miatt szakít...
Próbáld meg vele megbeszélni, de ha ne megy, szerintem ne erőltesd.. Vagy ha találsz más munkát, akkor menekülj a szakmából, amíg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!