Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már cigánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már cigánnyal? Milyen volt? Megbántátok?

Figyelt kérdés

Jártatok már cigánnyal?

Ha az utcán közeledik egy hozzád,hogy meg akar ismerni mit reagálsz?

2010. jan. 17. 14:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Randiztam már cigánnyal, de aztán lenyúlta a telefonom és beleszúrt a combomba egy kést.

A másik meg hívta a haverjait, és összevertek.

A harmadikkal meg sötétbe mentem volna haza, de beleolvadt a sötétbe és nem vettem észre, végül elhagytuk egymást."

Az első randin tanulnod kellett volna az esetből!

2010. jan. 17. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:

LOL ahhoz képest, h nem becsülöd őket annyira, elég sokat randiztál már cigányokkal :O Főleg ilyen tapasztalatok után...megtámad késsel egy RANDIN (!) ezt el sem tudom hinni :O

Amúgy nem hinném én sem, h járnék cigánnyal.

2010. jan. 17. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:

17:18-as:"beleolvadt a sötétbe és nem vettem észre, végül elhagytuk egymást".Ezen egy fél órát röhögtem:D Mondd,hogy csak viccből írtad:D

Egyébként én nem randiznék cigánnyal.

2010. jan. 17. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintetek komolyan írtam?

Direkt írtam is, hogy nem méltatom egyiket sem annyira, hogy hozzájuk szóljak, de ha még nem is utálnám őket ennyire akkor is leeshetett volna, hogy már az első esetből tanultam volna :)

2010. jan. 17. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!