Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy elhajtottatok egy szakitásotok után túl hamar jövő, próbálkozó fiút, és megbántátok?

Figyelt kérdés
elhajtottátok, vagy egyszerüen nemis volt ellenszenves, de akkor semmilyen pasi nem jött volna be, mert most kis szabadságot szerettetek volna?
2011. márc. 10. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már, hogy elhajtottam a legközelebbi pasit. Nekem elég csúnyán végződött az előző kapcsolatom, akkor derült ki, hogy majdnem megcsalt, stb. Így nehezen tudok bízni, és sokszor (sajnos) egy kalap alá veszek minden fiút. Most már sajnálom, hogy elhajtottam egy fiút, pedig Ő nagyon rendes. Most már nyitott vagyok, szerintem próbálj meg Te is új társra lelni, akiben megtalálod azt, amire régóta vágysz.
2011. márc. 10. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
hát, próbálj meg vele beszélni, egyáltalán nem biztos hogy nem akar, kérj tőle bocsánatot :)
2011. márc. 10. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
mondtam, hogy kevés választ fogsz erre kapni. női hiúság.
2011. márc. 10. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

Ez a hajó már elment..

2011. márc. 11. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

igen

és elmondta h mennyire teccem neki és h igazábol belém szeretett én meg elküldtem :S...

nagyon megbántam és elhívtam vhova

és bőgve elmondtam neki h énis szeretem..:$( igy visszagondolva tiszta vicces :DD) és ha még m késő és ha még mindig szeret akk megróbálhatnánk

és azóta együtt vagyunk :)

2011. márc. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!