Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a profi parkour-ösök?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 14:57
1/9 anonim válasza:
Nem az alapján fog nekem valaki bejönni, ha amúgy egy idióta.
2/9 anonim válasza:
Ezt most az előző lány ki írása miatt irtad ki?? XD
4/9 anonim válasza:
egyet se ismerek, de érdekes lehet.
5/9 Noblesse Oblige válasza:
maga a parkourözés bejön, és nagyon tudom tisztelni a műfaj művelőjét... de bejönni akkor csak be, ha emberileg is stimmt.
6/9 anonim válasza:
mindenképp plusz pont, mert nagyon szép sport.
de ugyanakkor azt is kérdezhetem, hogy a rúdtáncos lányok bejönnek a pasiknak nézzenek ki bárhogy?
Remélem, érted, mire gondolok. Nem a sport a legfontosabb szempont :)
7/9 anonim válasza:
Csak a 18 éven aluliak pakrour-öznek. Az idősebbek már okosabbak és normálisan eltudják tölteni a szabadidejüket.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsó, ásd el magad:)
2014. aug. 31. 16:47
9/9 Noblesse Oblige válasza:
Az nem igaz, hogy csak 18 alattiak művelik ezt ismerek pár 24-27 évest aki szintén még műveli.
Én max Csak Ezio Auditorével... de ha nem lennék ilyen félős és sportosabb lenék én is repesztenék az utcákon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!