Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hallottam egy profi nőcsábásztól, hogyha neten megismersz egy csajt, és az első randin nem tudsz eljutni a csókig, akkor már el se menj a másodikra, esélytelen már, max mankója lehetsz. Igaz ez szerintetek?
na az is egy nagyon nagy nőcsábász lehet marhanagy tapasztalattal!
első randin ha nincs csók az semmit sem jelent, a legtöbb nő első randin nem is engedné...
azok akik rámenősek és szex alapján döntik majd el h folytatják e illetve kell e nekik a pasi az engedi h megcsókold, de ne csodáld ha másnap az éjszaka után már nem hív fel! :)
A profi nőcsábász nyilván a szexre hajt.
A párom a 3. randin csókolt meg. Kifejezetten jól esett, hogy nem az első találkozásnál tette ezt, hanem várt.
Határozottan alátámasztom, hogy nem igaz!
Neten ismertem meg és csak a 4. randin csókolóztunk. :)
És nem esélytelen az első randin semmit nem tudsz róla, meg kell ismerni egymást.
Akkor mi elég ódivatúak vagyunk, mert az én párom meg az után csókolt meg, hogy eldöntöttük: járunk.
22/L
ez hülyeség!
az első barátnőmmel 2. találkozásnál történt meg a csók, és általában mindig 2. találkozásnál történt meg...
az utolsó 2 lánynál és a jelenleginél kb 1 hét volt!
és nem volt bukta egyik sem azért mert első randin nem volt csók...
hát ez hülyeség.nálam nem volt még első randin csók. pedig akikkel randiztam, nagy többséggel össze is jöttem vele. de úgy h nem volt rögtön csók, hanem mondjuk többedik alkalom után.
amúgy volt már nekem is olyan, h valakivel csak találkozgattam és nem volt csók, de az megint más eset. ha kb 5-6. randi után sincs semmi, kezdhetsz elgondolkozni. amúgy elég egy degenerált lehet ez a profi nőcsábász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!