Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 évesen hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen hányadik randin "szokás" csókolózni?

Figyelt kérdés

Mindketten 20 évesek vagyunk, és már két délutánt teljesen együtt töltöttünk, de még nem volt csók. Nekem ez egy kicsit furcsa, mert nem ehhez vagyok szokva. Lett volna már rá lehetőség. Normális ez így, ha tényleg érdeklődik irántam?

20/L

2010. jan. 17. 01:01
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én azt mondom, a következő randin mássz rá!!! Ha tényleg akar valamit tőled, nem fog nem-et mondani.
2010. jan. 19. 18:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az előzőkre, az a lényeg, hogy várd meg amíg ő kezdeményez, menjetek olyan helyekre ahol magabiztos lehet. Szóba jöhetnek romantikus helyek, meg ahol egyedül lehettek.

Az a lényeg, hogy próbálj, úgy mozogni/helyezkedni, hogy ő tudja majd kezdeményezni a csókot. Esetleg szóba jöhet "véletlen" csók is. Ez aranyos szokott lenni.

F/Kort nem mondok, mert akkor elfelejtenéd, hogy mit írtam. ;-)

2010. jan. 19. 23:19
 23/23 A kérdező kommentje:
na megtörtént a dolog :)
2010. jan. 24. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!