Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 évesen hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen hányadik randin "szokás" csókolózni?

Figyelt kérdés

Mindketten 20 évesek vagyunk, és már két délutánt teljesen együtt töltöttünk, de még nem volt csók. Nekem ez egy kicsit furcsa, mert nem ehhez vagyok szokva. Lett volna már rá lehetőség. Normális ez így, ha tényleg érdeklődik irántam?

20/L

2010. jan. 17. 01:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
biztos hogy randi volt? csak mert én is elszoktam menni kettesben lányokkal beszélgetni, de eszembe sincs rájuk mászni!
2010. jan. 17. 07:35
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Én csak a 11. randi után szoktam csókolózni, ha pontos adatokat kérsz.
2010. jan. 17. 08:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindjárt lelúzerezni.Van olyan,hogy két nagyszájú,minden lében kanál és szószóló ember egymásba szeret,na ők is képesek órákig semmit sem csinálni,ha végre bevallják egymásnak mit éreznek..

Egyébként meg a pasik imádják,ha egy csaj kezdeményez!!!!

Két délutánból én nem következtetnék járásra!A pasiknak csak akkor vannak nő haverjai,ha a nő bűnronda,a többi csaj akinek ő nem tetszik,azért meg odavan:D

2010. jan. 17. 09:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy randi volt :) Azt már mondta, hogy tetszem neki és egyébként nem tartom lúzernek, inkább úgy tűnik, mintha várna valamire vagy nem is tudom...
2010. jan. 17. 13:42
 15/23 anonim válasza:
100%

valószínűleg nem akarja elsietni:).

végre egy olyan pasi!.

midnent idővel:) majd a 3.randin:).

de az is lehet hogy félénk..akkor gyerünk..egy laza szájrapuszi, ha ez tetszeni fog neki ugyis viszonozza:D

ha meg nem akkor egy meleg:P..najo csak vicc:).

2010. jan. 17. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak simán probálj olyan helyzetet kreállni, hogy "közelebb" kerüljetek egymáshoz. Nem is tudom, példa: mikor elköszöntök egymáshoz, lassan közelits az elköszönő puszival, és nézz olyan "smárolj már le basszus" tekintettel. Ha be jösz a fiunak, lefog az smárolni, ha nem akkor pedig légy te a "tökös" a kapcsolatban, és állj elé te! :-)

- TheOne -

2010. jan. 18. 18:12
 17/23 anonim válasza:
Hát az már régen rossz, ha ez a kérdés felvetődik...Nincsenek szokások. Volt úgy, hogy első nap, volt hogy hónapok múltán történt meg, mert inkább barátian kezdődött a kapcsolat. Hallgass a megérzéseidre. Van feszültség és mágneses bizsergés vagy nincs?
2010. jan. 18. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Most képzeljétek el, ha megaláznátok egy srácot, mert nem csókólozna első randin... És ha ő aláz meg téged, mert nem kap csókot tőled az első randin? Körbe fecsegi mindenkinek, hogy milyen egy béna-szajha vagy. Szerintem senkit nem szabad emiatt bántani, csak mert már a "stratégiá"-ja ;)
2010. jan. 18. 23:03
 19/23 A kérdező kommentje:

Nekem nem jutott eszembe sem hogy emiatt lúzer lenne, de mivel az egész kapcsolat úgy indult, hogy én tudtam, hogy bejövök neki aztán később ő is mondta, számítottam rá, hogy esetleg megpróbál majd megcsókolni.

Szó sincs arról, hogy negatív dologként értékelném, hogy nem tette meg, mert nekem nagyon is úgy tűnik, hogy tudja mit akar.

És szerintem az sem gond, hogy nem sietjük el a dolgokat :)

2010. jan. 18. 23:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát nemtom. Nekem sosem működött ez a "korrekt" közeledés dolog. A csaj totál hülyének nézett jogosan. Aztán persze megalázott. Szóval szerintem az ember jobb ha az ösztöneire hallgat, nem pedig buta stratégiákkal akar a csaj kedvében járni.
2010. jan. 19. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!