Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen hányadik randin "szokás" csókolózni?
Mindketten 20 évesek vagyunk, és már két délutánt teljesen együtt töltöttünk, de még nem volt csók. Nekem ez egy kicsit furcsa, mert nem ehhez vagyok szokva. Lett volna már rá lehetőség. Normális ez így, ha tényleg érdeklődik irántam?
20/L
Talán csak nem biztos benne hogy te is akarod, és nem akarja ezzel elszúrni az alakuló kapcsolatot.
19F
Elsőn illik csókolózni. Megszoktam, hogyha nem sikerül az elsőn, akkor megette a fene az egészet. Már csak azért is utasítsd vissza, mert ezt érdemli.
És nevesd ki! Hangosan nevesd ki és pletykálj róla, hogy visszahalja! Mondd a szemébe, hogy impotens sz@r és te az ilyenhez nem alacsonyodsz le! Mondd neki, hogy egy mocsadék és a gondolattól is felfordul a nyomrod, hogy hozzádér! Ezt érdemli...
Volt olyan randim ahol az elsőn volt csók.
De volt olyan is ahol csak az ötödiknél. A második esetben a srác szégyenlős volt így nekem kellett ezt kezdeményezni.
Szóval ez teljesen normális. Lehet, hogy a fiúnak több idő kell, hogy lépjen ez ügyben.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
Szerintem ironizál, és van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!