Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vezethetek. Hol tudok lányokat felszedni? Nem prostikat
Figyelt kérdés
Megkaptam a jogsit és enyém lehet mára anyám Audi TT-je igaz nem 3,2-es csak 1,8 as.Valami jó szórakozóhelyet tudtok Bp-n?
19/f
2010. jan. 16. 21:33
31/35 anonim válasza:
jaguar x-type 3000-res. megyek én is :D a kis női 1.8-asaddal szerintem ne is próbálkozz :S a kék osztrigában mondjuk díjaznák...
32/35 anonim válasza:
Szerintem mostanában buszmegállókban is sokan stoppolnak, ha van kedved felveheted őket.
Anyuci kocsijával ne menőzz, GÁZ. Inkább vegyél egy saját normális kocsit.
19/f és van jogsim, és saját kocsim is, amit saját pénzből vettem, és én tartok fenn. És kocsival még sose csajoztam :D
33/35 anonim válasza:
Kawasaki zx10r szerintem én nyertem a gyorsulást:) 23/L
34/35 anonim válasza:
De hülyén hangzik. :D
Szia a te kocsid?
Nem anyámé. ;D
35/35 anonim válasza:
Ja, én mára megkaptam apám helikopterét! Lányok ki szeretné ha a fellegek fötlé röpiteném,(szó szerint).
Csicska gyerek!
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!