Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom prostikat nézett a neten, nem "használat" céljóból, de gerjedt rájuk ez normális?
Nagyon kiakadtam mikor megláttam... De nem azért nézte őket (ráadásul a lakhelyének megfelelő) Tehát nem azért nézte mert beakarta magát fizetni. Én hiszek neki biztos, hogy így van, ismerem. De minek gerjed rájuk? Nem úgy van, hogy rendes párkapcsolatban és szerelemben a férfiaknak nem kell más nőkre kiverni?????
Légyszi férfiak írjanak elsősorban.
az oldal: [link]
Köszi előre is.
hát nem akarlak megsérteni,de te is tudod,hogy nem te vagy a legjobb.(ő is tudja) az csak egy "ne haragudj" duma volt amit ilyen esetben minden pasi elsüt.
remélem,hogy tényleg csak nézte és nem fizetni is akar...
Mivan mostanában itt gyakori kérda de komolyra fordítva a szót, az én barátom is pont ezt az oldalt nézte, csak nekem hazudott róla, én jöttem rá.
Az nem igaz, hogy vannak jobb nők számára. Vannak olyan fiúk/férfiak, akik ha szerelmesek, akkor igenis csak a barátnőjüket tartják a legjobbnak! Ha nem így van, akkor ott valami gáz van. Mert persze vannak millióan akik szépek, de egy szerelmes embernek nincs szebb a párjánál!
Bocsi, lány voltam..
Gondoltam:) De egyébként szerintem is így van.
Tudom, hogy szeret meg minden, és úgymond elvileg a legszebbnek tart... Azt mondta, hogy tökre nem őrül neki de gerjed az ilyesmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!