Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vezethetek. Hol tudok lányokat felszedni? Nem prostikat
Figyelt kérdés
Megkaptam a jogsit és enyém lehet mára anyám Audi TT-je igaz nem 3,2-es csak 1,8 as.Valami jó szórakozóhelyet tudtok Bp-n?
19/f
2010. jan. 16. 21:33
11/35 anonim válasza:
A trabant nem versenyezhet? :D
12/35 anonim válasza:
Persze, versenyezhet bárki. De ugye tudjátok h mi a tét?? Mit kap aki veszít?
13/35 anonim válasza:
Keress egy melegbárt! Mert úgy látom anyuci kocsijával együtt nem kaptál ajándékba barátokat...ott van sok kedves fiú, ismerkedjetek!!! Egyébként szánalmas vagy, most ezzel akarsz itt felvágni?! Kicsifiú....
14/35 anonim válasza:
Anyukáddal menjél csajozni, ne a kocsival. Ennyi.
15/35 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 hozzászólónak mondom hogy ne tessék irígykedni.
2010. jan. 16. 22:24
16/35 anonim válasza:
hajjajj...bizony, nagyon irigyek vagyunk anyuci pici fiára...loll...Te kis barom:D:D
17/35 A kérdező kommentje:
Én úriember vagyok
2010. jan. 16. 22:37
18/35 anonim válasza:
Akkor lehetnénk irígyek, ha azért az autóért te dolgoztál volna meg. De biztos még fogalmad nincs róla mit jelent megdolgozni valamiért.
19/35 anonim válasza:
audi TT tipikus csajszi, vagy meleg kocsi
20/35 A kérdező kommentje:
Anyámé:)
2010. jan. 16. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!