Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker csajok! Ti nem utasítják el a romantikát?
kort is írjatok
romantikus ajándékok, programok, vacsora stb.?
nem, dehogyis!:) habár én is rocker vagyok, attól még az az érzékeny, csöpögős fajta:)
16/l
Én nem szeretem a csöpögős romantikát, de mint az első írta, nem mindegy, mit értünk alatta.
Szeretem, ha érett lelkű, és nem állandóan a hülyeségen jár az esze, de az ilyen "nélküled nem tudok élni" hízelgős, rózsás vacsorás csávókat nem szeretem... (Noha az is igaz, hogy sokan pont azért csinálják, mert azt hiszik, ez a nyerő ahelyett, hogy spontán kitalálnának valami jobbat. Holott nekem pont nem jön be.)
Én pl. szívesebben elmegyek egyet focizni, vagy koncerten headbangelni valakivel, mint vacsorázni...
Kort gondoltam nem írok, mert számomra előnytelen, de inkább mégis.
14/L
Egyenesen hányok a csöpögösségtől, de mondjuk virágokat nem vetem meg. De pl. az ilyen kiöltözős, éttermi vacsorákat sem pártolom, nem szeretem a feltűnést. Néha persze rám is rám törnek a "mély érzések", de általában akkor sincs igényem ilyenekre- a szavak néha sokkal többet jelentenek( persze azokban sem szeretem, a nélküled meghalnék...stb-ket).
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!