Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rocker csajok! Ti nem utasítjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker csajok! Ti nem utasítják el a romantikát?

Figyelt kérdés

kort is írjatok

romantikus ajándékok, programok, vacsora stb.?

2014. aug. 28. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy belekontárkodok mint srác, de had' mondjam el, hogy a romantika nem mindenkinek jelenti ugyanazt. Pl. egy punk csajjal romantikus ha nyakörvet vesztek egymásnak rajta lakattal és kulcsot cseréltek vagy valami hasonló, míg egy szépléleknek felvenni sem jutna eszébe ilyet, nemhogy romantikusnak tartsa. A romantika szerintem a mély érzelmi üzenetet és figyelmet sugalló tettek jelzője. A gyertyafényes vacsi vörös rózsákkal pedig így ennyiben hagyva geil, ötlettelen és nyálas dolog, nem pedig romantikus (persze ezt is lehet azzá tenni apróságokkal, ami elveszi a negatív élét).
2014. aug. 28. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nem, dehogyis!:) habár én is rocker vagyok, attól még az az érzékeny, csöpögős fajta:)

16/l

2014. aug. 28. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem tartom magam rocker csajnak, de azt hallgatom úgyhogy válaszolok már csak azért is mert kevés választ kaptál, hátha segíthetek. oda vagyok a romantikus fiúkért csak nem az általános értelemben romantikusokért. gyertyafény, vacsora drága étteremben, rózsa, ilyesmi engem nem vonz. az egyedi, váratlan, kicsit (vagy nagyon) őrült romantikus tettekkel viszont le lehet venni a lábamról (minden értelemben:))
2014. aug. 28. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a csöpögős romantikát, de mint az első írta, nem mindegy, mit értünk alatta.

Szeretem, ha érett lelkű, és nem állandóan a hülyeségen jár az esze, de az ilyen "nélküled nem tudok élni" hízelgős, rózsás vacsorás csávókat nem szeretem... (Noha az is igaz, hogy sokan pont azért csinálják, mert azt hiszik, ez a nyerő ahelyett, hogy spontán kitalálnának valami jobbat. Holott nekem pont nem jön be.)

Én pl. szívesebben elmegyek egyet focizni, vagy koncerten headbangelni valakivel, mint vacsorázni...

Kort gondoltam nem írok, mert számomra előnytelen, de inkább mégis.

14/L

2014. aug. 29. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyenesen hányok a csöpögösségtől, de mondjuk virágokat nem vetem meg. De pl. az ilyen kiöltözős, éttermi vacsorákat sem pártolom, nem szeretem a feltűnést. Néha persze rám is rám törnek a "mély érzések", de általában akkor sincs igényem ilyenekre- a szavak néha sokkal többet jelentenek( persze azokban sem szeretem, a nélküled meghalnék...stb-ket).

18/l

2014. szept. 12. 21:01
 6/7 anonim válasza:
Attól hogy rocker egy lány még vannak érzései és ugyan olyan ember mit mindenki ! 14/l
2014. dec. 13. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 nem hiszem, hogy olyan ember lennék mint mindenki
2014. dec. 14. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!