Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányok miért nem kedvese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért nem kedvesek már? Vagy tévedek és azok? Nem csak velem nem azok, másokkal sem.

Figyelt kérdés
Türelmetlenek, köszönés nélkül kilépnek ha olyat mondasz ami picit is nem tetszik nekik, élőben is flegmák, önzőek, meg még sorolhatnám. Csak én tapasztalom ezt? A nagy emancipáció ide vezetett?
2014. aug. 28. 11:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hány tapasztalatom van? Van elég sok bőven. Nem azt mondom minden nő ilyen de egyre jobban ez a tendencia, mondjuk a pasikat sem kell félteni ilyen téren.
2014. aug. 28. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
11# teljesen mindegy mennyi 20-at is írhattam volna, nem az a lényeg, hanem hogy nem kéne egyből néhány csaj miatt az összeset lehordani...
2014. aug. 28. 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom a csajok hány százaléka ilyen, nem általánosítok hidd el, de az biztos hogy egyre ilyenebbek. Nagyon sok rendes csajt is ismerek.
2014. aug. 28. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha taplókkal próbálkozol, ne várj normális viselkedést. Ha túlságosan nyomulsz, egy idő után a kedves nő is kénytelen lesz bunkó lenni, ha másképp nem tudja megértetni veled, hogy nem vevő a próbálkozásodra. Volt ilyen, akivel nem ment másképp, pedig alapból nem vagyok bunkó (ez néha baj, mert a kedvességet hajlamosak félreérteni egyes pasik). Illetve az ember sok csalódás után már kevésbé adja ki magát a legközelebbi barátain kívül másnak, és sokan inkább felvesznek egy álarcot idegenek előtt, amit csak akkor vetnek le egy új ismeretség esetén, ha biztonságban érzik magukat.

Ezek nem emancipációtól függnek, az emancipáció teljesen más, nem függ nemektől, pasikra, nőkre egyaránt jellemző lehet. Egyébként meg mindenki rohan, ilyen a társadalmunk, sok a stressz, ami alapból türelmetlenebbé, ingerültebbé teszi az embert, és sokszor nem is azért viselkedünk úgy a másikkal, mert vele van bajunk, hanem egyszerűen csak kiborult a bili, és ő rosszkor volt rossz helyen.

2014. aug. 28. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!