Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért nem kedvesek már? Vagy tévedek és azok? Nem csak velem nem azok, másokkal sem.
Figyelt kérdés
Türelmetlenek, köszönés nélkül kilépnek ha olyat mondasz ami picit is nem tetszik nekik, élőben is flegmák, önzőek, meg még sorolhatnám. Csak én tapasztalom ezt? A nagy emancipáció ide vezetett?2014. aug. 28. 11:45
1/14 anonim válasza:
Média, celebek, ők a rajongók, ez van.
Általánosításnak is megállja a helyét, rohadt kevés kivétel van az ismeretségi körömben, de VAN KIVÉTEL!
2/14 anonim válasza:
Tahónak lenni menő. Az ember természetéből adódóan imád menőzni...ezért lesz lassan mindenki tahó...fiúk is, lányok is...
3/14 anonim válasza:
Ne általánosíts. Az egy dolog hogy csak ribikkel találkozol de mi nem azok vagyunk koszi.
4/14 anonim válasza:
A nagyszájú lányok, akikkel mindenki beszélget és ismerkedik azok tényleg bunkók. A visszahúzódó lányok kedvesebbek, csak őket meg nem veszi észre senki.
5/14 anonim válasza:
Képzeld nem minden lány ribi, ahogy én sem és az ismerőseim sem.
6/14 anonim válasza:
Hát én nem tudom...ha valaki bunkó velem, még azzal sem tudok bunkó lenni. Próbáltam pedig, de mindig bűntudatom lesz. Most próbálom ezt az előnyömre fordítani...szóval azért még nem minden lány olyan borzalmas:)
7/14 anonim válasza:
Annyira jó,hogy 1-2 rossz tapasztalat után már az összes lányt szídni kell..Esetleg ha nem az ilyen r*bancoknál próbálkoznátok, hanem a normálisaknál...Jaa hogy ők nem pakolják ki mindenüket, úgy már nem is jó, mi.?
8/14 A kérdező kommentje:
23-25 éves csajok és olyanok mint egy 10 éves, üzletben nem voltak még egyedül, mosni, főzni nem tudnak, nem tudnak megszólalni társaságban... ezek csak külsőségek de valamit elárul a belsőről is azért.
2014. aug. 28. 11:51
9/14 anonim válasza:
Általánosítasz. Nyilván több az ilyen lány, de az emancipációnak semmi köze hozzá. Ahogy haladunk a korral a szülők generációja is egyre problémásabb generációnak minősül az előzőekhez képest, így nem várhatod, hogy jólnevelt emberekbe futsz mindenhol.
Sok kedves és rendes lányt ismerek, de az általad említettek miatt vannak, akik látszatra/elsőre nem azok pl, mert megszokták ezt a defenzív magatartást és csak a barátaiknak adják valóban önmagukat.
Másik verzió, -magadra ne vedd- hogy igazából egy t@hó paraszt vagy, de ha ez lenne a helyzet azzal úgysem tudnánk mit kezdeni :DD
10/14 anonim válasza:
Már megint egy általánosítás. Persze vannak ilyen lányok. De ugyanennyi bunkó, flegma pasi is van. Semmi köze az emancipációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!