Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek utánajárjak, hogy mi ez? . Lehet, hogy szerelem első látásra? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anyukám legjobb gyerekkori barátnőjének a fia iszonyúan tetszik. Valahogy ilyesmit még sosem éreztem,nem vagyok önmagam,ha meglátom, kiugrik a szívem,és szinte meg sem tudok szólalni,ha meglátom. (És úgy mondom mindezt,hogy 24 éves vagyok,sokan mondják,hogy válogatós...de szerintem csak nem dobom oda magam mindenkinek,de ez most mellékes,tény,hogy ritkán tetszik meg valaki úgy igazán :P!) Viszont visszatérve Rá...olyan borzalmas,mert igazából 2 szót ha váltottunk eddig egymással, mivel anyáink csak néhány éve vették fel újra a kapcsolatot egymással,mégis másra sem tudok gondolni,mióta hazamentek,és ennek lassan 3 hete...Na igen,ráadásul a "haza" itt azért gázos,mivel külföldön élnek,így egy-egy évben kb 2-3- szor,ha hazajönnek Magyarországra. Nem tudom mit tegyek,hogy elmúljon ez az érzés. Tippek? Annyira rossz,én talán még senki miatt nem gyötrődtem ennyit. Olyan kevésszer van ilyen az életemben,hogy legszívesebben tudatnám vele,hátha ő is hasonlóan érez,de ugyanakkor a, ehhez túl gyáva vagyok, b, valószínűleg a távolság miatt eleve halálra lenne ítélve a dolog. De szívesen veszem,ha van valami tippetek,az ellen,hogy ne gondoljak rá egy nap 150-szer,illetve ne legyen ilyen sz***r! Köszi :)2014. aug. 27. 16:37
1/2 anonim válasza:
Találd ki hogy milyen jó lenne, ha anyukáddal meglátogatnátok őket, biztos ők is örülnének, és ma már repülővel nem is kerül sokba és gyorsan ott is lennétek.
Lenne lehetőséget ujra találkozni vele és lehet meg is változnának a gondolataid. Nekem is volt ilyen érzésem, fél évig tartott és aztán jópár közös társasággal eltöltött idő és teljesen kiábrándultam belőle. Biztos megláttad és vonzódtál hozzá és a többi mindent hozzáképzeled, kb. én is igy csináltam, aztán megláttam hogy viselkedik egy bulizós társaságba, hogy viselkedik amikor flörtöl egy lánnyal, otthon nem csinál semmit egy lusta, nem dolgozik, nem is jár be a suliba, és teljesen kiábrándultam. Meg is fogadtam, először kiismerem, és utána fogok rá gondolni, addig soha életbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van. Ráadásul az ötlet sem használhatatlan! ;)
2014. aug. 27. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!