Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiú lehet szerelmes egy 14 éves lányba?
Figyelt kérdés
Egy 18 éves fiú vagyok, és nagyon szerelmes vagyok egy 14 éves gyönyörű lányba. Megláttam, és rögtön beleszerettem a mosolyába. Annyira gyönyörű! Szerintetek beszélgessek vele? Lenne esélyem? Nem gáz egy 14 évesnek egy 18 évessel, vagy fordítva? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!2014. aug. 27. 14:38
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megpróbálom :)
2014. aug. 28. 14:40
13/17 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ha ezt az a csaj írta ki akibe te beleszerettél , akkor nem sok esélyed van.
14/17 anonim 

válasza:

nincs ilyen!!!
első látásra szerelem nincs!
fellángolás van, ami elmúlik egy idő után, csak testi dolgokra épül!
ha elolvasod te sem azt emelted ki hogy "okos" vagy "kedves" hanem hogy gyönyörű!
gondolkozz el ezen, mert egy 14 eves meg sokkal torekenyebb mint egy korodbeli!
15/17 A kérdező kommentje:
Elutasított :( Azt mondta, hogy tetszek neki, meg nagyon helyesnek tart, de hogy nem működne. Miért mondta ezt szerintetek? Hogyan felejtsem el?
2014. szept. 2. 14:33
16/17 anonim 

válasza:

Azért mondta, mert lehet hogy jóképű vagy, de akkor is sokkal idősebb. Próbálkozz egyből másnál akkor elfelejted :)
17/17 A kérdező kommentje:
De senki nem tetszik. Nem tudok mást szeretni. Utálok szerelmes lenni. Mit mondjak a lánynak?
2014. szept. 2. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!