Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy exem, hosszú uncsi történet, de most felvettem vele a kapcsolatot és azt hiszem szerelmes vagyok belé, csak azt nem értem, mi a fene ütött belém.
Az már szerelem, ha nem fortyanok fel magamban semmire ami hozzá köthető, viszont kedvesnek, intelligensnek látom őt akármit mond (mert amúgy az), és nagyon hiányzik nekem?
Eddig könnyen irkáltam neki bármit. Nem is vele jártam legutóbb, mégis, hát...Visszaolvastam a közös beszélgetéseinket, és az jön le belőle, hogy mindig minden helyzetben intelligens és kedves maradt velem. Csoda hogy hiányzik? Még a legvégső helyzetekben is, amit én akkor bántónak vettem. Lehet hogy felnőttem?
2014. aug. 10. 09:42
1/3 anonim válasza:
Attól még, hogy intelligensnek és kedvesnek találod, szerintem nem vagy szerelmes. Először próbáld meg, hogy csak barátok vagytok, aztán ha nem megy, esetleg továbbléphetnétek, hátha mindketten megértetek már a kapcsolatra
2/3 A kérdező kommentje:
Csak olyankor is normálisnak meg igen jólneveltnek találom, amikor máskor kibukok rá. Konkrétan megváltozott a véleményem, vele kapcsolatban.
2014. aug. 10. 21:33
3/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha megbeszélitek és megpróbáljátok együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!