Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dadogás mennyire zavar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dadogás mennyire zavar?

Figyelt kérdés

Cuki? Szörnyű? Nevetséges? Szánalmas? Hülye?

Nem az olyan dadogás, amikor alig tud elmondani egy mondatot, csak mondjuk a mondat elején egy kicsit. Nem nézitek le ezért?

2010. jan. 16. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Képzeld, ismerek olyan embert, aki járt logopédushoz, nem is keveset, mégis dadog. Nem tehetnek róla, ahogy te sem arról, hogy gyökér vagy.
2010. jan. 19. 16:01
 22/30 anonim ***** válasza:
95%
Gratulálok, tőlem idéztél. És igaza van az utánad szólónak ha nem tudod mi az egész mechanizmusa akkor inkább meg se szólalja. Képzeld az én barátom is évekig járt logopédushoz és amennyit tudtak segítettek rajta. De nem lehet mindenkinél megszüntetni nagyokos. Nem is vagy te ember, csak osztod az észt mert tökéletesnek hiszed magad és lenézed akinek hibája van. Kívánom neked hogy kerüljön olyan élethelyzetbe mikor megtapasztalod milyen a másik oldalon lenni, és most nem kifejezetten a dadogásra gondolok. Undorító a hozzá állásod!
2010. jan. 19. 16:22
 23/30 anonim ***** válasza:
*kerülj
2010. jan. 19. 16:26
 24/30 anonim ***** válasza:
16:22 ez a beszéd, ez korrekt volt.
2010. jan. 19. 19:12
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
I-i-igenis k-k-kérem sz-sz-szépen.
2010. jan. 19. 19:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Cuki,le se tudja tagadni,hogy zavarban van.Nem zavar,sőt...

23/l

2010. jan. 19. 19:57
 27/30 anonim válasza:
81%
a csufolodonak üzenem hogy erje valami katasztrofa mundjuk veszitse el a latasat es sokan kerdezzek meg tole miert nem lat?pedig nagyon könnyü.....
2010. jan. 23. 19:18
 28/30 anonim válasza:

Én 7 éves korom óta dadogok, s bár voltak jobb pillanatok, ettől még stressz esetén totál le tudok állni. Azóta lediplomáztam és nap, mint nap emberekkel foglalkozok.

Hogy zavar-e? Ha ismernétek ezt a betegséget alaposabban, akkor tudnátok, hogy a fizikai tüneteket milyen mély lelki sebekkel élik meg a tőle szenvedők, akik elsősorban saját magukra haragudnak. A legszomorúbb, hogy azzal is tisztában kell lenniük, hogy ha megfeszülnek sem lesznek épek. Lehet ugyan ilyen-olyan technikákkal tompítani a tünetek gyakoriságát, de ha a környezet állandóan emlékezteti rá vagy tesz non-verbális megjegyzést, hogy "sérült", akkor csak visszaesik és magába zárkózva romlik az állapota, mert legközelebb még jobban fog figyelni magára, amitől még több hibát vét. Úgyhogy a "cuki" és "aranyos" jelzőket én nélkülözném a helyetekben, ha a dadogókról beszéltek... :(

[link]

2010. márc. 8. 20:08
 29/30 anonim ***** válasza:
01-16 15:35 -.-
2010. szept. 16. 20:31
 30/30 anonim ***** válasza:
A fiú, aki tetszik nekem dadog. De nem tetszene se jobban se kevésbé, ha nem dadogna. 16/l
2011. márc. 12. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!