Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dadogás mennyire zavar?
Figyelt kérdés
Cuki? Szörnyű? Nevetséges? Szánalmas? Hülye?
Nem az olyan dadogás, amikor alig tud elmondani egy mondatot, csak mondjuk a mondat elején egy kicsit. Nem nézitek le ezért?
2010. jan. 16. 14:54
11/30 anonim válasza:
sztem az tök cuki...van egy ismim is aki dadog...aranyos srác...és néha azzal vidít fel hogy már csak marhaságból is amit kitud azt eldadogja...egy feles után folyékonyan löki
12/30 anonim válasza:
A szerelmem is dadog egy kicsit! Olyan cuki!
13/30 anonim válasza:
Az első sorban felsorolt jelzők szerintem mind illenek a dadogó emberekre. A selypítőkre és pöszékre is.
14/30 anonim válasza:
Nagyon viccesek itt egyesek, aki kinevetik azt aki dadog az szép bizonyítványt állít ki magáról. Ugyanis ez olyan dolog amiről az illető nem tehet. Az én barátom dadog, két éve vagyunk együtt és soha nem szerettem még ennyire senkit. Kicsit sem zavar!
21
15/30 anonim válasza:
Azt hiszem akit ez zavar, az még gyerek
16/30 anonim válasza:
Ha már itten tartunk, nem tud valaki olyan oldalt , ahol csak dadogó személyek ismerkednének ill. weboldalt?
17/30 anonim válasza:
volt dadogós barátom, engem nemzavar/t kicsitse
18/30 anonim válasza:
szerintem cukiiiiii! =) ne félj ez nem zavaró és semmikép se kizáró ok a lányoknál.
19/30 anonim válasza:
"aki kinevetik azt aki dadog az szép bizonyítványt állít ki magáról. Ugyanis ez olyan dolog amiről az illető nem tehet"
Nem a frászt nem. Pl. elmehet logopédushoz, de egy egyszerű beszédtechnika könyvvel is javítható a dolog.
Bizonyítványt meg az állít ki magáról, akire fél órát kell várni, hogy végre kiköpje amit akar.
20/30 anonim válasza:
15:36, te nem tudod mi az, akkor ne ítélkezz, most azzal dicsekszel, hogy milyen hosszú bölcs nyelved van ! Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!