Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?
Van egy lány jártunk 9-10 (:D:D) és aztán szakított de látszott rajta hogy nem akarta nagyon megismertem és olyan volt mintha kényszerből lett volna... Mind1 nem foglalkoztam vele de más lány sose tetszett :/ és mostanába (kb eddig is :D) mindig szemezünk és tudom hogy még mindig szerelmes belém (tudom mert mondta mikor szakítottunk hogy jó fejnek tart) ha rám néz mosolyog elpirul és elkapja a tekintét (osztálytársak vagyunk) és már nem tudom mit gondoljak sőt mikor véletlen egymáshoz érünk nekem simul aztán észreveszi magát és gyorsan elmegy és nem tudom hogy mondjam el hogy... Értitek :D
Ha kell még INFO akkor kommentben jelezd :D
jah és ebben az a kérdés hogy biztos szerelmes-e belém?
Mert van olyan hogy sose néz rám kerül engem és néha belém köt de van olyan amit leírtam...
Szentem tetszel neki, de nem tudja mit akar.
Lehet hogy 9-10 évesen még nem gondolkodott, de most lehet hogy korainak gondolja.
Lehet hogy kicsit félénk ehhez, és fél attól hogy elutasítod, vagy attól hogy a barátnői mit szólnak.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!