Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki egy üzenetet?

Figyelt kérdés

Már lassan fél éve, hogy nem beszéltem azzal a bizonyos lánnyal. Előtte szívesen és jókat elbeszélgettünk, aztán egyszer csak elfelejtettük egymást.

Nem merek ráírni... Lehet, hogy nem is érdeklem már? Ha mégis megteszem, lehet, hogy kinevet? Megér egy próbát?

F

20alatt

2010. jan. 15. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Komolyan ehhez kérsz tanácsot? Úr isten.

"Lehet, hogy nem is érdeklem már?" ha a fél év alatt Ő sem írt rád, valószínűleg nem.

"Ha mégis megteszem, lehet, hogy kinevet?" mért nevetne ki? azért van az msn, hogy írogass az ismerőseiddel...

2010. jan. 15. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Írj rá! Attól még érdekelheted! Nekem pl többször azért nem alakult ki kapcsolat, mert a fiú nem keresett, mert várta, h akk keresni fogom-e én, de én meg ugyanezért nem írtam neki, aztán ennyiben maradt :S Mindketten azt hittük, h nem érdekeljük a másikat, aztán később tudtuk meg másoktól, h nem így volt... Csak hát én nem akartam neki írni, mert azt hittem nem érdeklem, és azért nem ír... Kicsit bonyolult, de rem azért megértetted, h mi a lényeg :DDD
2010. jan. 15. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem írj rá, biztosan nem fog kinevetni...

Megkérdezed tőle, hogy hogy van stb. Aztán úgy is érezni fogod, hogy van-e kedve beszélgetni, vagy nem. De számolnod kell azzal is, hogy esetleg van kapcsolata. Viszont abból nincs semmi, hogy megkérdezed mi újság vele. Szerintem írj neki nyugodtan. Naná, hogy megér egy próbát!:)

2010. jan. 15. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne keresd soha többet!
2010. jan. 15. 23:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :DDDD
2010. jan. 15. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagy nem érdekli, vagy ő is ugyanúgy gondolkodik mint Te!!! Soha nem tudod meg ha nem írsz rá!!!

Kellemes társalgással kideríthető. A többi meg majd jön...

2010. jan. 16. 04:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagy bátorság kell az őszinteséghez. De ha pozitív a mondandód akkor el fog olvadni tőle...
2010. jan. 16. 04:19
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
A magadfajta gyáva szarokat általában kinevetik.
2010. jan. 16. 10:05
 9/9 A kérdező kommentje:

10:05

XD csakazértsem pontozlak le

2010. jan. 16. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!